Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slováci vleteli na nemeckej diaľnici pod kamión: Pri pohľade na FOTO nad nimi stáli všetci svätí!

Slováci v Nemecku sa zrazili s  kamiónom Zobraziť galériu (2)
Slováci v Nemecku sa zrazili s kamiónom (Zdroj: Foto: BRK/Leitl)

MNÍCHOV - Obrovské šťastie mali dvaja Slováci, ktorí boli na služobnej ceste. Na Audi A8 sa zrazili s tureckým kamiónom. Po desivej zrážke vyviazli so zraneniami, no obaja môžu hovoriť, že sa druhýkrát narodili. Fotografie vraku hovoria za všetko.

V pondelok ráno desať minút pred pol siedmou viedol 31-ročný vodič zo Slovenska audinu. Na sedadle spolujazdca bola jeho 25-ročná kolegyňa. Po náraze ostala v aute zakliesnená. Nehoda sa stala na ceste v smere na Mníchov. 

Podľa polície kolegovia smerovali zo Slovenska do Švajčiarska, keď narazili do zadnej časti kamióna. Pravý predný bok auta sa pri havárii masívne poškodil, na prvý pohľad sa zdalo, že cestujúci nemohli prežiť.

Slováci vleteli na nemeckej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: BRK/Leitl)

Na miesto dorazili do niekoľkých minút záchranári aj hasiči, ktorí museli ženu vyslobodiť pomocou hydraulického zariadenia. Utrpela náraz do hlavy a otvorené rany. Sanitkou ju previezli do nemocnice. Muž utrpel tržné rany na hlave a modriny. Na mieste zasahovalo 27 hasičov. 

Ako informuje heimatzeitung.de, okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. Mužovi hrozí obvinenie z neúmyselného ublíženia na zdraví. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu