Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Záhadná smrť dôchodcov: Skotúľali sa po schodoch jeden po druhom, nikto nevie prečo!

John a Mary zomreli nešťastnou náhodou
John a Mary zomreli nešťastnou náhodou (Zdroj: reprofoto mirror)

FAILSWORTH - Strašná smrť staršieho páru sa stala na severozápade Anglicka. Dvojica šesťdesiatnikov sa za záhadných okolností skotúľala dole schodmi a zostala nehybne ležať. Ani polícia netuší, za akých okolností k takémuto nešťastiu mohlo dôjsť.

Pár šesťdesiatnikov zomrel po tom, čo za záhadných okolností spadol zo schodov. 66-ročná žena menom Mary Murphy bola nájdená políciou vo svojom dome na ulici Ogden Road v anglickom mestečku Failsworth. Spolu s ňou tam ležalo telo jej 67-ročného partnera Johna Wooda. Informovali o tom anglické noviny The Mirror.

Polícia tvrdí, že pár zomrel po zraneniach, ktoré utrpel pádom zo schodov. Vyšetrovatelia sa domnievajú, že John padol prvý a Marz mu chcela pomôcť. Následne sa však zrútila na zem aj ona. "Toto je extrémne bizarná situácia, no nanešťastie aj veľmi tragická. Naše myšlienky sú s pozostalými, pre ktorých je to veľmi nepríjemná chvíľa", povedal pre noviny detektív Lewis Hughes.

Ľudia z okolia sú v šoku. Mary poznali ako vynikajúcu ženu. Chodila do miestneho kostolíka, kde bola veľmi obľúbená. Žila v dome svojich rodičov, o ktorých sa starala až do ich smrti. Farár John povedal, že "bez nej sa v kostole nič nepohlo. Bola veľmi dobrá žena a susedia ju mali radi. To, čo sa stalo, je tragédia".

Miestni si ju zapamätajú ako milú osobu, ktorá sa vždy po ceste z kostola pristavila a prehodila pár slov. Políciu zalarmoval Murphyovej kamarát po tom, ako dlho nebrala telefón.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu