Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Táto fešanda dostala do postele celú čatu americkej armády: Ľutovali ju pri karaoke!

Bobbi
Bobbi (Zdroj: Foto: ABC 10 news)

SALEM - Americká polícia začala pátranie po 39-ročnej žene, ktorá sa za posledných desať rokov vydala za najmenej 15 vojakov. A zatiaľ čo niektorým z nich za túto dobu porodila celkom deväť detí, všetky pripravila o ich životné úspory. Rovnako ako niekoľko desiatok ďalších príslušníkov armády USA, za ktorých sa vydať nestihla. Informoval o tom spravodajský server The Times.

Bobbi Ann Finleyová, známa tiež ako Bobbi Ann Houseová z amerického štátu Oregon, údajne získavala srdcia vojakov svojimi schopnosťami pri speve karaoke a tiež dojemnými príbehy o vlastnom ťažkom živote. Potom, čo jej venovali lásku, si sama dopomohla k obsahu ich bankových účtov. Podľa polície vydrancovala úspory najmenej 40 vojakov, pričom používala najmenej dve desiatky rôznych mien.

Jediný záchranca

Jej taktikou vraj bolo presvedčiť vojaka, že on a jedine on ju môže zachrániť. Niektorým z nich napovedala, že jej sestru zabil sériový vrah a ona samotná otehotnela kvôli znásilneniu. Ďalší verili, že je rozvedenou matkou, ktorej bývalý manžel ukradol deti.

Shad Bauers sa s ňou oženil po niekoľkotýždňovej známosti v roku 1994 - a podľa dostupných údajov bol jej manželom číslo dva. Po niekoľkých mesiacoch mu po nej zostal iba dlh vo výške 300 tisíc dolárov (približne 282 tisíc eur) a byt, z ktorého odviezla všetok nábytok. Aj tak ale jeho manželstvo trvalo dlhšie než mnohé iné.

"V pondelok sme sa vzali ... a budúci víkend bola preč," zveril sa Shane Cheesman, vojak zo základne Fort Hood v Texase. Vojenská polícia ho neskôr informovala, že jeho "manželka" už bola v tom čase vydatá za sedem ďalších mužov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu