Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kým spala, jej manžel sa menil na netvora: Nechcela uveriť vlastným očiam, čoho bol schopný!

Znásilnil ju 300-krát! Zobraziť galériu (2)
Znásilnil ju 300-krát! (Zdroj: YouTube)

MELTON MOWBRAY - Keď Sarah Tetley (26) odhalila, čo jej manžel doma v počítači ukrýva, bola zdrvená. Zistila totiž, že ju v spánku ohavne zneužíval a celý priebeh si s pôžitkom nakrúcal. Je zarážajúce, ako ju mohol viac ako 300-krát znásilniť bez toho, aby o tom vedela!

Vzhľadom na rozsah toho, čo s ňou v posteli robil, bol Charlie Tetley okamžite zatknutý. Počas spánku ju totiž znásilňoval a celý akt si nakrúcal na video. Podľa výpovede Sarah jeho besnenie trvalo zhruba dva roky a až v novembri 2013 začala tušiť, že niečo nie je v poriadku a vyvolala poplach.

„Jedno ráno som sa prebúdzala veľmi ospalá a uvedomila som si, že ma obťažuje. Najprv som chcela predstierať, že ešte spím, aby som zistila, ako to bude pokračovať, povedala Sarah.

Charlie Tetley
Zobraziť galériu (2)
Charlie Tetley  (Zdroj: YouTube)

Akonáhle šiel Charlie do práce, Sarah zašla k susedom a zdôverila sa im s tým, čo sa stalo. Povzbudili ju, aby zavolala políciu a vyšetrovatelia potom objavili v počítači tajný súbor, v ktorom našli 316 videí. Ich obsah bol pre Sarah taký neúnosný, že si ich nebola schopná pozrieť. Podľa polície boli totiž nechutné. Keď nabrala odvahu, pozrela si 16 z nich.

„V niektorých z nich som vyzerala, akoby som bola mŕtva,“ rekapituluje Sarah. „Mnohé z videí boli aj o predmetoch v domácnosti a veciach. Bolo to veľmi znepokojujúce,“ priznala mladá žena.

Sarah nikdy nemala podozrenie, že by bola pod vplyvom drog, aj keď by to nebolo vzhľadom na obsah videí vylúčené. Maximálne sa ráno budievala so stuhnutým ramenom. Jej manžel sa priznal k znásilňovaniu a napádaniu svojej ženy od januára 2011 do októbra 2013, za čo dostal dvanásť rokov väzenia. O prípade informoval Mirror a News.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu