Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bezcitný otec zabil vlastnú dcéru (†5): Odstavil auto, hodil ju z mosta a ušiel preč!

St. Peterburg na Floride
St. Peterburg na Floride (Zdroj: wiki)

ST. PETERSBURG – Päťročné dievča z Floridy dnes neprežilo pád z takmer 20 metrov vysokého mosta do mora, kam ju podľa polície hodil jej otec.

Muž priviezol dievčatko na most autom, vyhodil ho a začal unikať. Polícia ho však podľa televíznej stanice CNN dopadla. Rýchlo zadržať sa ho podarilo aj vďaka tomu, že celú tragédiu náhodou videl jeden z mužov zákona. Motív činu zatiaľ nie je známy.

Policajt z mesta St. Petersburg na Floride mieril dnes po polnoci miestneho času (po 6:00 SEČ) domov zo služby, keď ho na moste predbehol rýchlosťou okolo 160 kilometrov za hodinu voz Chrysler PT Cruiser. Auto po chvíľke zastavilo v najvyššom bode mosta dlhého vyše šesť kilometrov, ktorý sa podľa médií neblaho preslávil ako obľúbené miesto samovrahov. Muž vytiahol dievča z auta, hodil ho cez zábradlie a začal unikať.

Policajt okamžite zavolal pomoc a dievča po rýchlom pátraní vytiahol z vody záchranný tím, po prevoze do nemocnice však zomrela. Vodič z mosta unikal zhruba pol hodiny, než ho policajti chytili. Dvadsaťpäťročný muž je teraz vo väzbe, odmieta však vypovedať a jeho motív zatiaľ nie je známy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu