Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rodičia prinútili dcérku za trest vypiť celú malinovku: Lekári oznámili šokujúci verdikt!

Randall Vaughn a Mary Vaughnová Zobraziť galériu (2)
Randall Vaughn a Mary Vaughnová (Zdroj: Foto: Polícia, YouTube)

ROGERSVILLE – Otrasný prípad smrti malého dievčatka šokoval Spojené štáty americké. Otec a nevlastná matka donútili vypiť 5-ročnú Alexu Linboomovú viac ako dva litre malinovky. Urobili tak preto, lebo dievčatku odpiť z limonády zakázali, no ona to aj napriek tomu urobila. Nasilu tak musela vypiť celú fľašu. Dievčatku opuchol mozog, zomrelo.

Kvôli obyčajnej detskej chybe zaplatila vlastným životom. Alexe rodičia zakázali odpiť z malinovky so slovami, že je odložená pre dospelých. Dievčatko otca a nevlastnú matku neuposlúchlo, fľašu s malinovkou otvorilo a odpilo si. Keď na to prišli rodičia, dostali šialený nápad. Alexu donútili vypiť celý objem fľaše, takmer dva a pol litra limonády.

Alexa Linboomová
Zobraziť galériu (2)
Alexa Linboomová  (Zdroj: Foto: Polícia, YouTube)

Organizmus dievčatka to ale nezvládol, opuchol mu mozog a upadlo do bezvedomia. Následkom strašnej udalosti zomrelo. Prípadom bezcitných rodičov sa zaoberala polícia. Vyšetrovateľ obvinil Randalla Vaughna a Mary Vaughnovú z vraždy druhého stupňa a zo zanedbávania dieťaťa.

Dievčatko sa podľa obžaloby zmietalo v ukrutných bolestiach, tyranskí rodičia k nemu zavolali záchranárov až o niekoľko hodín. V nemocnici bola Alexa hospitalizovaná dva dni, potom vydýchla naposledy. Incident sa stal pre dvoma rokmi, dievčatko zomrelo v januári 2012. Ako informoval denník New York Post, Alexu prinútili vypiť viac ako dva litre malinovky v priebehu dvoch hodín.

Podľa prokuratúry bolo príčinou smrti to, že dievčatko vypilo veľkého množstva tekutiny v krátkom časovom intervale. Súd poslal otca a nevlastnú matku do väzenia na 35 rokov.

"Je to efektívny doživotný trest pre dvojicu, ktorá nútila 5-ročnú Alexu Linboomovú vypiť asi 2,5 litra hroznovej limonády po tom, čo z nej trochu nevlastnej matke odpila,"  povedal po vynesení rozsudku generálny prokurátor Dan Armstrong.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu