Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sex selfie roka: Mladý Rus odfotil, ako súloží s partnerkou v metre!

Chlapcovi to prišlo celkom vtipné. Zobraziť galériu (2)
Chlapcovi to prišlo celkom vtipné. (Zdroj: lifenews)

MOSKVA - Ruský pár sa zjavne potreboval zviditeľniť netradičným spôsobom a vybral si na to ešte aj "exkluzívne" prostredie. Spoločnú fotografiu si totiž urobil počas súlože v tuneli moskovského metra. A aby toho nebolo dosť, nevybral si žiadne lepšie miesto, akurát to na koľajniciach. Potom už len snímku tento týždeň zverejnil na stránke ruskej sociálnej siete venujúcej sa práve takémuto druhu záberov a senzácia bola na svete.

Keďže sa nevie, na ktorej koľaji presne sa sexuálna scéna odohrala, musia prevádzkovatelia moskovského metra preskúmať všetky prístupové šachty, a to predovšetkým tie vetracie. Dvojica sa tam však určite dostala nelegálne.

A aké nebezpečenstvo sexuchtivému páriku hrozilo? Podľa hovorcu metra pravdepodobne došlo k rýchlovke v servisnom tuneli. Tam jazdia súpravy len v najnutnejších prípadoch. Chlapec a dievča boli teda v relatívnom bezpečí.

Dá sa to logicky usúdiť z toho, že v používaných tuneloch jazdia vlaky v špičke každých 30 sekúnd. "Keby sa to bolo stalo tu, vinníci by boli okamžite chytení," uviedol hovorca.

Takéto šťastie však nemal minulý rok pár na juhu Ukrajiny, ktorý si v tom najlepšom nevšimol, že sa blíži vlak. Žena zahynula, muž prišiel o obe nohy.

Sex selfie roka: Mladý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: lifenews)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu