Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO neohľaduplného vodiča z Česka: Sekunda delila chlapčeka od najhoršieho!

Matka stiahla dieťatko v poslednej chvíli
Matka stiahla dieťatko v poslednej chvíli (Zdroj: Foto: youtube)

BRATISLAVA - Len o chlp uniklo dieťatko istému nešťastiu. Na poslednú chvíľu ho matka stiahla späť k sebe na chodník. Neohľaduplný a nepredvídavý vodič mal v aute zapnutú kameru, počas jazdy si však nevšimol, že na chodníku pred priechodom pre chodcov stojí mama so synčekom. Namiesto toho, aby zastavil alebo aspoň pribrzdil, rútil sa veselo ďalej. Len-len že sa nestalo najhoršie.

Z nasledujúceho videa je ťažko usúdiť, kto urobil väčšiu chybu. Vodič, ktorý nebrzdil a nepustil cez priechod matku s dieťatkom alebo matka, ktorá nedržala syna za rúčku a nechala ho stáť tesne pred priechodom.

Chlapček sa vybral cez cestu, no ako každé dieťa, nedával pozor a neuistil sa, či môže prejsť. Pohotová matka ho našťastie razom stiahla k sebe. I keď dieťatko narazilo do zadného kolesa auta, našťastie, nič vážne sa nestalo.

"Vodič s kamerou asi nemá žiadne reflexy, lebo začal brzdiť príliš neskoro a príliš slabo. Keď vidím bežať dieťa k ceste, tak predsa nešpekulujem, či náhodou nezastaví, ale brzdím ihneď a naplno," stojí v komentári pri zverejnenom videu na sociálnej sieti.

Pozrite si nasledujúce video a sami posúďte.

Dieťa vbehlo do cesty vodičovi

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu