Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladá vodička zrazila školáčku (14) na priechode: VIDEO bezohľadnosti a úteku z miesta činu!

Nepozorná vodička zrazila na priechode školáčku Zobraziť galériu (5)
Nepozorná vodička zrazila na priechode školáčku (Zdroj: foto: tip citatela)

BANSKÁ BYSTRICA - Desivé chvíle zažila Kristína (14), ktorá prechádzala cez priechod pre chodcov. V centre Banskej Bystrice ju zrazila mladá nepozorná vodička (24). Kamerový záznam z miesta nehody naháňa strach, no, dievčaťu sa, našťastie, nič vážne nestalo. Vystrašené z miesta rýchlo odišlo. Šokovaná vodička nevedela, čo má robiť, odišla tiež.

Kristína (14) vkročila na priechod pre chodcov. Na zázname vidno, ako jej jedno auto dalo prednosť, no druhé to do nej doslova napálilo. Dievčinu vyhodilo na kapotu a následne spadla na cestu. "Išla rýchlo, nestihla som prejsť," opísala školáčka pre Tv Joj. Vydesenú Kristínku po náraze odhodilo niekoľko metrov. Rýchlo vstala zo zeme, ostala však v šoku. "Nedalo sa mi rozprávať. Ťažko sa mi dýchalo. Pýtala sa ma, či som okej, povedala som jej, že nie," dodala Kristína, ktorá hneď odišla.

Mladá vodička zrazila školáčku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Mladá vodička zrazila školáčku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Vodička, aj keď na chvíľu z auta vystúpila, aby sa presvedčila, že je dievča v poriadku, následne z miesta odišla. Kristíne prišli na pomoc ľudia stojaci na neďalekej autobusovej zastávke. Skončila v detskej fakultnej nemocnici, kde ju hospitalizovali s poranenými obličkami a narazenou chrbticou. 

Podľa hovorkyne banskobystrických policajtov Petry Kováčikovej vodička sa pravdepodobne plne nevenovala vedeniu vozidla a došlo k zrážke chodkyne. Nehodou sa zaoberá polícia a prípad je v štádiu šetrenia.

Mladá vodička zrazila školáčku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Mladá vodička zrazila školáčku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Vodička sa po nehode na polícii sama prihlásila a nad skutkom vyjadrila ľútosť. Vo chvíli, keď došlo k zrážke, ostala aj ona vydesená a v šoku nevedela, čo má robiť.


Prečítajte si aj VIDEO odvážneho Rusa, ktorý parádne potrestal drzých vodičov: Nabudúce to už neurobia!


"V každom prípade odporúčame v podobných prípadoch zavolať políciu, prípadne záchrannú službu, pretože na mieste sa nedá vylúčiť zranenie," zdôraznila policajná hovorkyňa. Na prvý pohľad totiž nemusia byť zjavné vnútorné poranenia. Môže sa zdať, že človek je v poriadku, aj keď to tak nie je. Povinnosťou vodiča, ak sa stane účastníkom takejto nehody, je privolať kompetentných.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

BB vodička zrazila chodkyňu


 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu