Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ann (56) sa liečila polroka na rakovinu: Chemoterapia ju zničila, bola úplne zdravá!

Anne ubrala chemoterapia 20 rokov
Anne ubrala chemoterapia 20 rokov (Zdroj: Foto: Daily Mail reprofoto)

ABERDEENE - O Anne Milneovej (56) je naozaj ťažko povedať, že mala šťastie v nešťastí. Lekári jej oznámili, že má rakovinu pečene v konečnom štádiu. Musela sa podrobiť chemoterapii a až po pol roku sa prišlo na to, že žena je úplne zdravá a chorobu nikdy nemala. Drastická liečba jej ale zničila zdravie.

Ann pred rokmi prekonala rakovinu pŕs a mastektómiu, nad chorobou zvíťazila. Po piatich rokoch jej lekári v nemocnici v Aberdeene povedali, že má rakovinu opäť. Zasiahla jej pečeň, ktorú má samý nádor.  

Mama štyroch detí Lynney (36), Douglasa (31), Neily (29) a Paula (28) súhlasila s chemoterapiou. Kvôli svojim deťom a vnúčatám Skye (17), Nikole (14 ), Lily a Sienne (obe rok) chce žiť čo najdlhšie. Počas drastickej liečby jej vypadali vlasy, trpela nevoľnosťou, neustále zvracala, bola celkovo vyčerpaná a ochabli jej svaly.

Lekári jej už nedávali žiadnu šancu a nešťastná rodina začala plánovať pohreb. Po polroku sa však ukázalo, že Ann vlastne žiadnu rakovinu nemá. "Zničilo mi to život. Bývala som plná energie a teraz musím chodiť s pomocou palice. Celé to utrpenie mi pridalo 20 rokov. Podstúpila som chemoterapiu kvôli chorobe, ktorú som vôbec nemala. A to mi povedali, že zomriem," zverila sa Ann. Ako informuje denník Daily Mail, žene súd priklepol odškodné vo výške stoviek tisíc libier.

Lekári si pomýlili „nádory“ na pečeni s jej poškodením, ku ktorému došlo kvôli predchádzajúcej liečbe rakoviny pŕs.
 
"Keď mi lekár povedal, že mám opäť rakovinu, tentokrát v pečeni, bolo to, akoby ma udrel mechom zemiakov. A keď po tej hororovej terapii priznal, že bola úplne zbytočná, bola som veľmi nahnevaná. Ukradli mi môj život," zveruje sa Ann a dodáva: „Bývala som plná energie a milovala som dlhé prechádzky so svojou rodinou, ale teraz prejdem len pár metrov a som unavená.“  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu