Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO na mol opitej matky (37): Chcela pivo, spadla na jedno z vlastných desiatich detí!

Opitá matka
Opitá matka (Zdroj: Foto: youtube)

VASLUI - Tomu sa hovorí matka roka. Samozrejme v obrátenom význame. Opitá žena držiac v náručí dieťatko sa usilovala zdvihnúť fľašu s pivom. Pod vplyvom alkoholu neudržala stabilitu a na drobčeka spadla. Druhé dieťatko sledovalo nechápajúc celú situáciu a konanie svojej matky. Pri pohľade na nezaopatrené a ufúľané nevinné deti vás stisne pri srdci. Pozrite si video, ktoré zverejnila rumunská televízia.

Matka, ktorá sa snažila zodvihnúť fľašu, skončila aj s dieťatkom v priekope. Zverejnené video zdvihlo obrovskú vlnu kritiky a prípadom sa už začali zaoberať úrady. Opitú ženu totiž viac zaujímala fľaša piva ako vlastné deti.  

Na videu je zachytené, ako približne dvojročné dieťatko stráži jednu fľašu, pričom pre druhú sa potácajúca sa matka zohýba s mladším dieťatkom na rukách. Pri tom neudrží stabilitu a padá rovno na drobčeka.   

Ako informuje rumunský vremeanoua.ro, matka pochádza z rumunského mesta Vaslui a má desať detí. Tie, ktoré už mali 18 rokov, radšej odišli z domu. "Sedem mladších je stále tam a sú na tom zle. Mladšie neboli umyté niekoľko dní, ak nie týždňov. Bolo hrozné, v akom stave sme ich našli," opísal desivé podmienky Ionel Armeanu Štefanič. Úradníci už požiadali súd o umiestnenie detí do detského domova. "Sme presvedčení, že sú v nebezpečenstve. Preto sme začali konať," doplnil Štefanič.

Ožratá rumunská matka

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu