Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tínedžer (18) zabil kladivom mamu a s mŕtvolou prišiel o panictvo: Strašné detaily činu!

Kevin Davis Zobraziť galériu (3)
Kevin Davis (Zdroj: Corpus Christie Police Department, nydailynews.com)

NUECES COUNTY - Mladíka z Texasu odsúdili na doživotie za to, že zabil svoju matku a navyše ju po smrti ešte aj znásilnil. Tento ohavný čin hádam ani nemá obdoby a ľudia sú z neho úplne zhnusení. Páchateľ polícii detailne opísal, ako to všetko prebiehalo.

Osemnásťročný Kevin Davis zavraždil svoju mamu 29. marca v jej byte. Detektívom povedal, že najprv sa ju snažil ušktiť pomocou kábla z hernej konzoly. Keď mu to nevyšlo, zobral kladivo a tresol ju ním do hlavy. Podľa vlastných slov päťdesiatročnú Kimberly Hillovú udieral dovtedy, kým sa nedopracoval k jej lebke, z ktorej potom vybral mozog.

Tínedžer (18) zabil kladivom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Corpus Christie Police Department, nydailynews.com)

Keď sa vyšetrovatelia spýtali Davisa, čo sa stalo potom, odpovedal: "Potom som s ňou mal pohlavný styk." Na otázku, či to bolo po prvýkrát, odvetil: "Och áno, prišiel som s mŕtvolou o panictvo."

V júni ešte tínedžer tvrdil, že matku nezabil. No v pondelok, keď sa začalo súdne pojednávanie, sa už ku všetkému priznal. Navyše vyhlásil, že sníva o násilnom sexe aj so sestrou. Porota ho o dva dni neskôr odsúdila na doživotie, informovali americké médiá.

Tínedžer (18) zabil kladivom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Corpus Christie Police Department, nydailynews.com)

Hoci by sa zdalo, že takýto ohavný človek nemôže byť normálny, Davis vylučuje, že by bol psychicky chorý. "Nie som duševne narušený. Som úplne zdravý. Viem presne, čo som urobil," uviedol po vyhlásení rozsudku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu