Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Školáčka (15) z Brna chcela vraždiť v mene satana: Na kamarátku (10) vytiahla sekeru!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRNO – Českí kriminalisti vyšetrujú otrasný prípad, s akým sa ešte nestretli. Desivé chvíle zažilo len desaťročné dievčatko. O päť rokov staršia kamarátka ho vylákala do lesa, z batoha vytiahla sekeru a začala bezhlavo útočiť. Podľa všetkého ho chcela zavraždiť. Mladšej kamarátke sa podarilo utiecť, no aj tak utrpela niekoľko poranení a prišla o prst.

Staršia školáčka si pravdepodobne svoj čin dopredu naplánovala. Ako povedali svedkovia, svoju mladšiu kamarátku vylákala na prechádzku do miestneho lesíka. Ťažko uveriť tomu, že podľa všetkého chcela spáchať chladnokrvnú vraždu a z prechádzky sa vrátiť sama. Zbraň si niesla v batohu. 

Ako informuje Tv Nova, v lese školáčka na 10-ročnú kamarátku zaútočila a premohla ju. Po tom nasledovalo brutálne mučenie. Mladšie dievča priviazala o strom, spôsobila mu sedem bodných a rezných rán na tele, nakoniec mu odsekla prst.   

Vystrašenému mladšiemu dievčaťu sa, našťastie, podarilo uniknúť, keď využilo chvíľkovú nepozornosť mučiteľky. Telefonicky sa spojilo s rodičmi. Tí zalarmovali políciu. Podľa televízie mala 15-ročná školáčka počas zatýkania pri sebe sekeru aj odseknutý prst. Svoj šokujúci plán vraj vopred zverejnila na internete. Chcela zabíjať v mene satana.
  
Prípad polícia kvalifikovala ako pokus o vraždu. Ak sa potvrdí, že chcela naozaj svoju mladšiu kamarátku zavraždiť, bude potrebné posúdiť jej psychický stav. Predpokladá sa, že sa u školáčky prejavila duševná choroba.
  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu