Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Aneta (†23) bola na párty, ráno ju našli mŕtvu: Známi hovoria o mafiánskej poprave!

Aneta Zobraziť galériu (4)
Aneta (Zdroj: Foto: Facebook)

PRAHA – Záhadný prípad riešia pražskí kriminalisti. V jednom z bytov našli na smrť dobodanú krásnu 23-ročnú Anetu. Podľa polície žena spáchala samovraždu, no jej rodina, priatelia a blízki túto verziu odmietajú. Myslia si, že za smrťou stoja drogy a mafia. Na mieste je otázka, či by si dokázala žena sama do seba vraziť niekoľkokrát nôž.

Mladú ženu našli dobodanú v jednom z pražských bytov ešte v druhej polovici septembra. Polícia záhadnú smrť vyšetruje ako samovraždu. Záchranári ju našli vo vážnom stave, no už jej, žiaľ, nedokázali pomôcť.  
  

Aneta (†23) bola na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Podľa blízkych bola Aneta z Kladna šťastná, užívala si život, rada cestovala a smiala sa. Príbuzní odmietajú jej myšlienky na samovraždu.  

"Okolo pol ôsmej ráno sme vyrážali k prípadu sebapoškodzovania do bytu v pražských Letňanoch. Mladú ženu museli záchranári niekoľko desiatok minút resuscitovať, po prevoze do nemocnice, ale, bohužiaľ, svojim zraneniam podľahla," uviedla pre televíziu Nova policajná hovorkyňa Jana Rösslerová s tým, že s ohľadom na rodinu mŕtvej ženy nebude polícia zverejňovať viac informácií.

Aneta (†23) bola na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Dve verzie záhadnej smrti

Podľa českých médií verzii o samovražde nikto neverí. Aneta sa nedávno vrátila z Dominikánskej republiky. V osudný večer sa v centre Prahy stretla so svojou kamarátkou. Mali ju kontaktovať aj ľudia napojení na drogové podsvetie. Neskôr sa všetci spoločne presunuli do bytu, kde sa nešťastie stalo. "Aneta si užívala život, mala naštartovanú kariéru a stále sa smiala. Na samovraždu určite nemyslela. Je to pre nás veľký šok," hovorí priateľ nebohej. Podľa známej Aneta rada komunikovala s cudzincami, pretože vedela dobre po anglicky. Podľa prvotných informácií jej mal ublížiť Arab alebo Albánec.

Iná verzia však tvrdí, že sa porezala sama ešte v bare. Kamarát, ktorý bol s ňou v klube, sa jej snažil pomôcť, preto bol porezaný aj on.

Aneta (†23) bola na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Ako zverejnila televízia Aneta utrpela niekoľko bodných rán. V byte, kde ju našli, mala byť aj jej kamarátka a muž, ktorý bol tiež poranený. Policajti ich vypočuli, no neboli z ničoho obvinení, pretože prípad riešia ako samovraždu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu