Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ketie (16) chcela byť krásna: Táto procedúra ju takmer pripravila o zrak!

Ketie takmer prišla o zrak Zobraziť galériu (2)
Ketie takmer prišla o zrak (Zdroj: Foto: Daily Mail)

BLOXWICH - Túžba po kráse Katie Thompsonovú (16) takmer pripravila o zrak. Dievčina podstúpila skrášľovaciu procedúru, no namiesto pozitívneho výsledku ju čakala ukrutná bolesť. Alergická reakcia spôsobila popálenie kože a množstvo pľuzgierov, ktoré si vyžiadali odbornú liečbu. Skrášliť ju chcela kamarátka, ktorá študuje za kozmetičku.

"Moja priateľka študuje kozmetiku na Walsall College,“ povedala Katie a dodala, že jej kamarátka sa tam okrem iného učí, aj ako správne upraviť obočie a mihalnice, preto si myslela, že všetko dobre dopadne. Podstúpila teda skrášľovací zákrok.

"Bola som v poriadku a išla som do postele, ale na druhý deň som sa zobudila so silne opuchnutými očami,“ opísala a dodala: "Pozrela som sa do zrkadla a bola som šokovaná. Vyzerala som ako úplne iný človek. Nemohla som pozerať, na ľavé oko som nevidela vôbec.“ 

Ketie (16) chcela byť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail)
Školáčkina tvár bola tak opuchnutá, že sotva otvorila oči. Silné chemikálie jej spálili mihalnice a obočie. Lekári ju varovali, že ak by nepodstúpila liečbu, mohla by natrvalo oslepnúť.

Katie, ktorá študuje zdravotnú a sociálnu starostlivosť, sa obáva, že jej po nepríjemnej procedúre ostanú škaredé jazvy na celý život. "Doktor mi povedal, že som mala veľké šťastie a neprišla som o zrak. Povedal, že je to alergická reakcia.“ V prípravku muselo byť niečo škodlivé.

"Moja priateľka sa mi veľmi ospravedlňovala. Myslím, že bola z toho všetkého vo väčšom šoku ako ja. Ostatní, ktorým procedúru robila, boli v poriadku," opísala Ketie.   
 
Dievčina mala veľké bolesti a momentálne chodí trikrát do týždňa na kontroly v sprievode mamy Patricie (39). Lekári dozerajú na to, či sa pokožka správne hojí.   
 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu