Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

FOTO zjazveného chlapca (7) spustilo lavínu: Keď mu dali dolu obväzy, takmer hodinu plakal!

Carter Gentle
Carter Gentle (Zdroj: Facebook/Mark Gentle)

AUGUSTA - Len sedemročný Carter sa narodil s vrodenou srdcovou vadou, kvôli ktorej musel absolvovať už päť ťažkých operácií. Jeho otec ho chcel v boji s chorobou podporiť, preto zavesil na Facebook fotografiu svojho zjazveného syna po operácii. Netušil, akú ohromnú odozvu bude mať!

Ľudia začali fotografiu malého Cartera okamžite lajkovať a zdieľať. Mnohí z nich ho podporili a písali, že chlapec je krásny aj s jazvami. Po poslednej operácii, keď mu lekári upravovali kardiostimulátor, bol totiž v šoku. Uvidel svoje nové jazvy a zúfalo plakal. Rodičom povedal, že sa bojí, aby ho kvôli nim ľudia nepovažovali za škaredého. „Pre mňa ako rodiča bolo počuť niečo také veľmi ťažké,“ zdôveril sa Mark Gentle, otec sedemročného Cartera. „Povedali sme mu, že jeho jazvy sú krásne a že s nimi teraz vyzerá ako superhrdina,“  vysvetlil Carterov otec, ktorý chcel chlapcovi dokázať jeho statočnosť. Preto sa odvážil uverejniť fotografie zjazveného telíčka na Facebooku a získal masívnu podporu.

Ľudia po celom svete zdieľali chlapcove fotografie, ktoré dostali milión označení „páči sa mi“ od neznámych cudzích ľudí. Výsledok odvážneho pokusu otca dohnal až k slzám. „Neviem sa vám doďakovať za zdieľanie a podporu. Každý jeden komentár si veľmi cením. Boh vám žehnaj,“ reagoval rozľútostený otec.

#CHDAWARENESS We were a little apprehensive to post this but I feel it's important. Carter took his bandages off this...

Posted by Mark Gentle on 11. duben 2015
 

GOOD MORNING! I had a rough night but I ate lots of bacon this morning and Now I'm playing Donkey Kong with Dad! Have a great day everyone.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu