Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rodičia zamkli dcérku (†2) v horúčavách v aute, zaživa sa uvarila pár metrov od domu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: meredith.com)

ROANOKE - Obrovské nešťastie sa stalo v americkom štáte Virgínia. Rodičia zabudli svoju dvojročnú dcérku zatvorenú v rodinnej dodávke na ceste. Dieťa v horúčavách zahynulo. Uvarilo sa pri 32 stupňoch Celzia, ktoré namerali v tieni.

Na príjazdovej ceste pred domom nechali v nedeľu popoludní rodičia svoju malú dcéru. Privolaní záchranári jej už bohužiaľ nedokázali pomôcť. V dodávke bola zavretá niekoľko hodín.  
  
"V tomto štádiu vyšetrovania sa zdá, že dieťa v aute omylom zabudli, a to na niekoľko hodín," povedal policajný hovorca Scott Leamon pre washingtonpost.com. Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá. Vypočúva susedov a príbuzných.

Podobne krutý osud postihol tohto roku niekoľko detí. Minulý týždeň zabudol otec v aute svoju šestnásťmesačnú dcérku. Stalo sa to vo švajčiarskom meste La Chaux-de-Fonds. Neodniesol ju do škôlky, nechal ju na parkovisku pred robotou. Dievčatko v horúčave zomrelo.
 
Začiatkom augusta zomrela jedenásťmesačná Skyah Suwynová z Utahu. Matka zaparkovala pred domom a bežala na toaletu. Na dcérku zabudla, keď si o niekoľko hodín na dievčatko spomenula, bolo už neskoro.   

Susedným Poľskom otriasol v júni podobný prípad. Štyridsaťročný Krzystof zabudol v aute trojročnú dcéru Oliviu na parkovisku v meste Rybnik. Keď po odpracovaných ôsmich hodinách prišiel k autu, našiel dcérku mŕtvu. Kvôli prehriatiu organizmu sa jej zastavilo srdiečko. Rodičia sa zrútili.    

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu