Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Škandál na chorvátskom trajekte: Zmätení turisti prinútili kapitána urobiť neuveriteľnú vec!

Chorvátsky kapitán trajektu otočil loď kvôli nespokojným pasažierom. Zobraziť galériu (3)
Chorvátsky kapitán trajektu otočil loď kvôli nespokojným pasažierom. (Zdroj: slobodnadalmacija.hr)

SPLIT/ROGAČ - Talianskej a francúzskej rodine na dovolenke v Chorvátsku sa podarilo presvedčiť kapitána, že má otočiť loď a zároveň si tým pohnevať všetkých na palube. Zmätení turisti totiž nastúpili na nesprávny trajekt a zistili to až počas plavby. Nikto nevie prečo, no kapitán obrátil loď naspäť do Splitu, čo spôsobilo obrovský nesúhlas medzi ostatnými pasažiermi.

Dva páry s deťmi chceli cestovať do Supetaru, no trajekt, na ktorých nastúpili, šiel na neďaleké ostrovy Šolta. Hlučne a očividne presvedčivo sa pozhovárali s kapitánom a ten 15 minút pred konečným cieľom otočil loď naspäť. Ostatní cestujúci sa museli prispôsobiť, čo sa im vôbec nepáčilo. Do Rogaču nakoniec dorazili chvíľu pred polnocou s veľkým meškaním.

Chorvátsky kapitán trajektu otočil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: slobodnadalmacija.hr)

„Neviem, ako sa im podarilo presvedčiť kapitána, aby otočil loď zo Splitu! Všetci cestujúci boli pobúrení. Situácia na palube bola na pokraji incidentu. Bola tam kopa domácich vrátane obyvateľov ostrovov Šolta, matiek, ktoré cestovali neskoro v noci aj s deťmi. Trpeli sme kvôli chybe posádky, ktorá si lístky neskontrolovala tak, ako mala,“ posťažoval sa Alen Mandič, ktorý je tiež kapitánom lode.

Chorvátsky kapitán trajektu otočil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: slobodnadalmacija.hr)

Možno iba predpokladať, že určitá kôpka peňazí zmenila majiteľa. Chorvátske médiá komentovali aj fakt, že francúzska pohostinnosť a talianska ležérnosť už nie sú to, čo bývali. Rozmaznaní turisti vraj neprejavili ani za mak výčitiek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu