Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ukrajinskú separatistku odsudzuje celý svet: Prečítajte si prečo a pochopíte!

Ekaterina Parkhomenko sa chváli maskarou z havarovaného boeingu Zobraziť galériu (2)
Ekaterina Parkhomenko sa chváli maskarou z havarovaného boeingu (Zdroj: Foto: Facebook, Twitter)

TOREY - Obrovské pobúrenie vyvolala selfie fotka mladej Ukrajinky, ktorá sa objavila na sociálnej sieti. Ekaterina, ktorá pochádza zo separatistickej, teda prorusky orientovanej oblasti na Ukrajine, sa pýši ulúpenou riasenkou zo spadnutého malajzijského boeingu.

Vlnu kritiky na vlastnú osobu spustila mladá žena, ktorá sa chváli na sociálnej sieti, že používa maskaru nájdenú v troskách havarovaného malajzijského lietadla. Ekaterina Parkhomenko pochádza z mesta Torez, ktoré sa nachádza v blízkosti miesta, kde zostrelený Boeing 777 dopadol na zem. Pri leteckom nešťastí zomrelo 298 ľudí.

S riasenkou značky Catrice v modrom obale si brunetka robila svojím iPhonom selfie fotografie, ktorými sa pýšila na Twitteri. Popisok k fotke je rovnako zarážajúci, ako samotné chválenie sa maskarou jednej z obetí katastrofy. "Riasenka z Amsterdamu, alebo lepšie povedané z poľa. No, chápete."

Ukrajinskú separatistku odsudzuje celý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook, Twitter)


Na otázku, odkiaľ maskaru má, odpovedala, že jej ju dal kamarát. Ekaterina sama seba opisuje ako separatistiku, ktorá nenávidí všetko, čo je ukrajinské.

Ukrajinskú separatistku odsudzuje celý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook, Twitter)

Blogeri, ako v Rusku, tak aj na Ukrajine, sa rozhorčene pýtajú, či ide o provokáciu uprostred obrovskej propagandistickej vojny. Iní zasa nad zhotovenou fotkou vyjadrili skutočné pobúrenie. Ako informuje denník Daily Mail, Ekaterina si nemyslí, že by urobila niečo zlé.

Ak sa potvrdí, že riasenka je naozaj z havarovaného lietadla, pôjde o škandál kvôli tomu, že rebeli speňažujú osobné veci obetí malajzijského lietadla. Všetky nájdené veci musia byť odovzdané do „obranného fondu“, ktorý ich následne doručí rodinám obetí.
  
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu