Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrôza na palube Ryanairu: Tomáš (26) vystrašil cestujúcich na smrť!

Mladý Poliak nahnal spolucestujúcim strach
Mladý Poliak nahnal spolucestujúcim strach (Zdroj: Foto: Archív, wn.com)

KRAKOV – Nepredstaviteľný rozruch spôsobil opitý cestujúci na palube lietadla spoločnosti Ryanair. Cestujúci ostali vystrašení po tom, čo sa podgurážený Tomasz Mucha (26) vybral na toaletu. Pomýlil si však dvere a namiesto tých, ktoré viedli do WC, otvoril dvere lietadla.

Mladý muž sa pokúsil otvoriť dvere na Boeingu 737 spoločnosti Ryanair, ktorý smeroval z poľského Krakova do írskeho Dublinu. Otočil pákou, no dvere sa mu kvôli tlaku vzduchu nepodarilo otvoriť.

Vydesená posádka opitého muža okamžite spacifikovala a usadila ho na miesto. Po pristáti v Dubline muža zatkli a smeroval rovno pred sudcu. Pred senátom sa sám priznal, že pod vplyvom alkoholu bol agresívny a nadával. Uvedomil si, že jeho nezmyselné konanie mohlo skončiť tragédiou.

Ako informuje denník Daily Mail, počas letu Tomasz popíjal vodku s pivom. Robil to preto, aby zahnal svoj obrovský strach a nervozitu z lietania. Takto cestoval totiž prvýkrát. Vyviazol s pokutou 200 eur. Pasažierom, ale aj posádke spôsobil hororové chvíle.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu