Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena vyskočila z okna: Všetko bolo inak, partner ju škrtil a potom vyhodil!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: zimbio.com)

PRAHA – K neuveriteľne krutému činu sa odhodlal 49-ročný muž z Prahy. Vyhodil svoju partnerku z okna. Všetko však zahral tak, že žena trpela depresiami a spáchala samovraždu. Podľa neho vyskočila zo siedmeho poschodia. Českí kriminalisti však priebeh desivej tragédie odhalili.

Mužovi z Prahy sa minulý týždeň zrútil celý svet. Jeho milovaná partnerka trpela depresiami a z toho dôvodu vyskočila z okna. Takto opisoval chvíle hrôzy. Zo samovraždy sa však vykľula neľútostná vražda. 
  
Vyšetrovatelia prišli na to, že skok z okna nebol celkom skokom, ale skôr pádom. Pred tým, ako muž svoju partnerku z okna vyhodil, sa udiali scény ako zo zlého filmu. Najprv sa s ňou hádal, potom aj bil.   
Ako informuje Tv Nova na svojich stránkach, násilník svoju expartnerku škrtil až upadla do bezvedomia. Myslel si, že už je mŕtva. Aby zakryl stopy po svojom ohavnom čine, vyhodil ju z okna.

Najzarážajúcejší na celom hrozivom prípade je fakt, že úbohá doráňaná žena ešte žila. Aktér nešťastia potom z bytu jednoducho odišiel a vrátil sa až, keď už boli na mieste policajti. Pred nimi predstieral svoje obrovské zdesenie z toho, čo jeho partnerka spáchala.

"So 49-ročným mužom detektívi začali trestné stíhanie pre podozrenie zo spáchania trestného činu vraždy. V prípade odsúdenia za tento čin páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na pätnásť až dvadsať rokov alebo výnimočný trest, pretože sa svojím konaním snažil zakryť iný trestný čin," uviedol pre televíziu policajný hovorca Jan Daněk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu