Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Moderátorka naložila mocnému politikovi USA kvôli klamstvám o Iraku: VIDEO jeho reakcie je hitom!

Megyn Kellyová si bývalého viceprezidenta USA Dicka Cheneyho riadne podala. Zobraziť galériu (2)
Megyn Kellyová si bývalého viceprezidenta USA Dicka Cheneyho riadne podala. (Zdroj: SITA, YouTube, Facebook)

NEW YORK - Američania sú, čo sa týka žurnalistiky, priekopníkmi. Preto ak sa chce novinár presadiť, musí byť vo svojej práci tvrdý. Najnovšie sa podarilo zatriasť mediálnou scénou reportérke televíznej stanice Fox News, Megyn Kellyovej. Svojím rozhovorom s bývalým viceprezidentom Dickom Cheneyom o vojne v Iraku ukázala, že konfrontácie sa rozhodne nebojí. Čo na to politik?

Nezmohol sa na slovo: „Nie, v podstate nesúhlasím, Reagan ... teda myslel som Megan.“ Cheney sa zakoktal a na položenú otázku ďalej reagoval naozaj od veci. No a aká bola tá ostrá otázka? Plná faktov, ktoré nevyznievali práve v Cheneyho prospech.

Megyn Kellyová si bývalého
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA, YouTube, Facebook)

„Znova a znova, história ukazuje, že ísť do Iraku bolo nesprávne, pane. Povedali ste, že nepochybujete o tom, že Saddám Husajn mal zbrane hromadného ničenia. Povedali ste, že budete vítaní ako osloboditelia. Povedali ste, že povstanie bolo v poslednej fáze ešte v roku 2005 a povedali ste, že po našom zásahu budú musieť extrémisti „prehodnotiť ich stratégiu džihádu“. Teraz, s takmer biliónom dolárov minutých na vojnu, s takmer 4500 americkými životmi, ktoré sme tam stratili, čo poviete tým, ktorí hovoria ako veľmi ste sa mýlili a na úkor toľkých peňazí a životov?“ vyslovila s kamennou tvárou Megyn Kellyová.

Diváci očakávali tradičnú diskusiu, no takýto prístup určite nie. Aj sám Cheney, vedľa ktorého sedela dcéra, mal očividne inú predstavu o rozhovore, ktorý sa chystal poskytnúť. Ďalšie otázky Kellyovej už boli jemnejšie, no táto prvá sa stala hitom kanálu YouTube.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu