Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Záhadná minulosť mŕtveho muža (†33) z lesa pri Prahe: Išiel hľadať poklad, našiel smrť!

Zastrelený Denis Batista a miesto činu Zobraziť galériu (3)
Zastrelený Denis Batista a miesto činu (Zdroj: Foto: tv nova)

PRAHA - Susedným Českom otriasol šokujúci nález. Uprostred lese pri Prahe zbadal cez víkend okoloidúci obhorené telo Denisa Batistu (†33), ktorý pochádzal z Uzbekistanu. Pôvodne sa špekulovalo, že narazil na munícia. Muž však zomrel násilnou smrťou, zastrelili ho. Pracoval ako veliteľ zvláštnej jednotky pohraničnej stráže v Uzbekistane.

Telo zavraždeného 33-ročného Denisa Batistu našli v sobotu neďaleko železničnej trati v zhorenisku. Bolo obhorené, preto sa najprv objavili dohady, že muž zomrel nešťastnou náhodou, keď narazil na nevybuchnutú muníciu.

Polícia potvrdila, že išlo o násilnú smrť. Podľa informácií televízie Nova, bol muž zastrelený pištoľou ráže 7,65. Denis obľuboval zbrane. Ešte minulý týždeň sa vybral do Klánovických lesov hľadať poklady a muníciu. Čo sa presne v lese odohralo, zisťujú policajti.  

Záhadná minulosť mŕtveho muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: tv nova)
 
 
Denis pochádzal z hlavného mesta Uzbekistanu Taškent. Vyštudoval vojenskú školu a pár rokov bol veliteľom zvláštnej jednotky pohraničnej stráže. Do roku 2004 pracoval v bezpečnostných agentúrach. Potom sa presťahoval do Prahy, kde sa aj oženil. Zamestnaný bol v obchodoch s darčekovými predmetmi a suvenírmi.

Záhadná minulosť mŕtveho muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: tv nova)

Tento týždeň by s manželkou Katarínou oslávil šieste výročie svadby. Tá, po tom, čo sa o tragédii dozvedela, psychicky sa zrútila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu