Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Muž (34) prišiel domov opitý, chcel dobiť manželku: Neuveriteľný záver nastal v kuchyni!

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok (Zdroj: thinkstock.com)

PŘÍBRAM – Žena činu. Takto by sa dala nazvať manželka, ktorú chcel zbiť opitý muž. Vrátil sa domov podgurážený a po hádke nasledovala poriadna kucapaca. Rozzúrene sa zahnal po poslušnej manželke a vyfackal ju. Tá však agresora razom uzemnila, schmatla naberačku a tou mu zasadila poriadnu ranu do tváre.

Prípad sa stal v susedných Čechách. Muž (34) z Příbram sa minulý týždeň na vlastnej koži presvedčil, že je lepšie chodiť domov triezvy. K manželke sa vrátil opitý. Po hádke ju začal fackať. Tá sa však nedala, zmlátila ho naberačkou.

"Vo štvrtok v noci prevážala hliadka polície 34-ročného muža na protialkoholickú záchytnú stanicu. Dotyčný pod vplyvom alkoholu na Příbramsku napadol po hádke svoju manželku. Niekoľkokrát ju udrel otvorenou dlaňou do tváre," povedala pre tn.nova.cz policajná hovorkyňa Monika Schindlová.

Žena bola poriadne rozhnevaná a bitku od opité manžela si nenechala. V kuchyni schmatla prvé, čo jej prišlo pod ruky a z celej sily ho udrela do tváre. Neposlušný muž tak dostal náležitú príučku. Nečakaná rana ho razom prebrala. Opilec sa zo záchtyky vrátil domov až po tom, čo vytriezvel.

Polícia skutok kvalifikovala ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu