Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Futbalový maniak: Podrezal hrdlo žene aj deťom a odišiel pozerať do krčmy zápas!

Táto rodinná idylka je už minulosťou Zobraziť galériu (6)
Táto rodinná idylka je už minulosťou (Zdroj: Facebook)

MILÁNO - Talianska polícia vyšetruje tridsaťjedenročného muža, ktorý sa priznal k tomu, že zavraždil svoju manželku a deti. Podrezal im hrdlá a potom išiel, akokeby sa nič nestalo, pozerať do krčmy futbal.

Počítačový konzultant Carlo a fanúšik futbalového klubu Juventus Turín Lissi je obvinený z trojnásobnej vraždy, ktorej sa dopustil v sobotu večer. Podľa vyšetrovateľov podrezal svojej žene, tridsaťosemročnej Cristine Omesovej, a dcéram - päťročnej Giulii a dvadsaťmesačnej Gabriele, hrdlá. Následne sa okolo pol dvanástej večer vybral do šenku pozerať zápas Taliansko - Anglicko, pričom po ceste ešte stihol zahodiť do šachty vražednú zbraň.

Futbalový maniak: Podrezal hrdlo
Zobraziť galériu (6)

Keď sa Lissi po druhej hodine ráno vrátil domov do rezidenčnej štvrte Motta Visconti neďaleko Milána a našiel tam telá nebohých, zavolal políciu a ku všetkému priznal. Talianske médiá uvádzajú, že okrem podrezaných hrdiel mali ženy na telách viacero bodných rán.

Futbalový maniak: Podrezal hrdlo
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: goalshighlights.com)

Obvinený vyšetrovateľom povedal, že najprv zabil manželku a potom obe deti. Svoju rodinu vyvraždil vraj kvôli tomu, že sa zamiloval do inej ženy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu