Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Veta, ktorá odhalila škandál v Austrálii: Sestra je tehotná, nevieme, ktorý z bratov je otcom!

Tu žilo 38 dospelých a detí, ktorí sú rôznymi spôsobmi rodinne prepojení.
Tu žilo 38 dospelých a detí, ktorí sú rôznymi spôsobmi rodinne prepojení. (Zdroj: dailytelegraph.com.au)

SYDNEY - Najhorší prípady incestu a sexuálneho zneužívania v austrálskej histórii odhalila polícia v Parramatte neďaleko centra Sydney. Učiteľ si v škole vypočul konverzáciu, ktorá ho šokovala natoľko, že sa rozhodol okamžite konať a dať preveriť rodinu z odľahlej farmy. Zistenia úradov boli katastrofálne.

Neuveriteľný rozhovor viacerých chlapcov si vypočul učiteľ zo strednej školy: „Moja sestra je tehotná a my neviem, ktorý z mojich bratov je otcom.“ Toto vyhlásenie spustilo lavínu. Zamestnanci Úradu pre rodinu a občianske služby v spolupráci s políciou odhalili sexuálne obťažovanie maloletých.

Takmer 29-ročná žena ešte v minulom roku porodila dcérku, ktorá zomrela do dvoch mesiacov na základe smrteľnej genetickej poruchy známej ako syndróm Zellweger. Sally sa narodila so širokým krátkym krkom a nízko položenými ušami typickými pre tento syndróm.

Na rodnom liste nebol otec oficiálne uvedený, matka ale nakoniec priznala, že tri roky „žila“ s mladším bratom. Pomoc odmietla a odsťahovala sa do parku pre karavany, kde sa starala o ďalšie dve svoje dcéry.

Detektív seržant Kristy Halesová podala návrh na súd, aby 14 dospelým a dvom deťom z  nájdených rodín odobrali vzorky pre porovnanie DNA. Ešte v minulom roku súdy umiestnili až 12 detí z podobných fariem do sociálnej starostlivosti. Teraz odhalili ďalšie rodiny, ktoré žijú podobným „samotárskym životným štýlom“.

Našli 38 dospelých a detí žijúcich v karavanoch a pod plechovými prístreškami bez elektriny, vody či kanalizácie. Devastovaná rodina je výsledkom štyroch generácií od starých rodičov, ktorými sú brat a sestra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu