Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ľudská hyena: Vodič autom amputoval mužovi obe nohy a ušiel

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRNO - Ako ľudská hyena sa prejavil zatiaľ neznámy vodič strieborného Audi A3, ktorý v utorok spôsobil ťažkú nehodu na obchvate moravského mesta Pohořelice v okrese Brno-vidiek. Podľa výpovede svedkov najprv kľučkoval po ceste a potom narazil do dodávky, odstavenej na krajnici a riadne označenej.

Pri náraze ťažko zranil dvoch mužov a z miesta nehody okamžite ušiel bez toho, aby sa zaujímal o ich stav. Informácie dnes priniesol český spravodajský portál Novinky.cz.

Staršieho, 58-ročného muža osobný automobil pritlačil na dodávku a amputoval mu obe nohy. Druhého muža potom auto odhodilo do priekopy, informoval policajný hovorca Bohumil Malášek.

Zranenie staršieho muža bolo kritické, musel byť záchranármi intubovaný, napojený na umelú pľúcnu ventiláciu a v stave priameho ohrozenia života bol transportovaný do nemocnice v Brne. Zranenia druhého muža boli stredne ťažké.

Polícia pátra po asi 30-ročnom vodičovi, ktorý bol oblečený iba v krátkych nohaviciach. O pomoc požiadala aj verejnosť, napísal web Novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu