Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Monštrum: Žena sa priznala k vražde šiestich svojich novorodencov!

Megan Huntsman Zobraziť galériu (2)
Megan Huntsman (Zdroj: SITA)

PROVO - Američanka obvinená zo zabitia svojich šiestich batoliat, ktoré porodila v priebehu desiatich rokov, sa pred vyšetrovateľmi priznala, že deti buď zaškrtila alebo zadusila, pričom ich následne vložila do škatúľ v garáži. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na policajné zdroje.

Megan Huntsmanová uviedla, že v rokoch 1996-2006 vo svojom dome porodila najmenej sedem detí, pričom všetky okrem jedného prišli na svet živé. Bezprostredne nato každé z nich zavraždila a ich telá zavinula do osušky, zabalila do plastikovej tašky a vložila do škatúľ. 

Úrady udelili Huntsmanovej možnosť podmienečného prepustenia na kauciu vo výške šiestich miliónov dolárov, čo činí jeden milión za každé zavraždené dieťa. Vyšetrovatelia sa teraz snažia zistiť, či sedem mŕtvych detí malo rovnakého otca alebo ich Huntsmanová splodila s rozličnými mužmi, uzatvára AP.

Políciu privolal v sobotu po náleze jedného mŕtveho dieťaťa ženin manžel, ktorý s ňou však nežije. Polícia po príchode objavila ďalších šesť mŕtvych novorodencov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu