Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kramného má usvedčiť smskovanie s milenkou: Na Monikinom hrobe odkaz „Milujem ťa“!

Monika a Petr Kramní
Monika a Petr Kramní (Zdroj: FB)

KARVINÁ – Petr Kramný, ktorý je momentálne vo väzbe obvinený z vraždy svojej manželky Moniky a dcérky Klárky, zažíva v týchto dňoch ďalší šok. S políciou totiž začala spolupracovať jeho milenka Kateřina. Usvedčiť z vraždy ho tak môžu sms-ky, ktoré si s ňou vymieňal. Na Monikinom hrobe sa našlo záhadné srdce s nápisom „Milujem ťa“. Nechal ho tam jej milenec? Kramný je predsa vo väzbe.

Keď Kramnému dokážu vinu, hrozí mu až výnimočný trest. Podľa najnovších informácií ho do basy môže dostať jeho priateľka Kateřina, ktorá začala spolupracovať s políciou.

Ako informuje tn.nova.cz, Kramný si po návrate z Egypta do Čiech prestal dávať pozor. To sa mu však teraz môže vypomstiť. Dôkazom, ktoré môžu byť použité proti nemu, majú byť sms správy, ktoré si vymieňal s milenkou Kateřinou.

Podľa medializovaných informácií majú byť tieto správy pre vyšetrovateľa najdôležitejším vodítkom. Údajne sa v nich Petr dokonca priznal, že môže mať na smrti dievčat podiel.  

Dôkazom proti nemu môže byť aj jeho vlastná výpoveď.  Celú dobu totiž tvrdil, že blonďaví anjelici zomreli po tom, čo im bolo zle. Pitva to však vylúčila a ukázala, že Moniku s Klárku niekto zabil elektrinou.    

V Čechách prebehla anketa o Kramného vine - nevine

V Čechách už prebehla veľká anketa, kde sa redaktori pýtali bežných nezainteresovaných ľudí na ulici, čo si o celej zamotanej kauze myslia. Je Petr Kramný úkladným vrahom, ktorý sa počas dovolenky v Egypte chladnokrvne zbavil svojich najbližších alebo je vrahom niekto iný a česká polícia sa mýli?

Výsledok ankety je prekvapivý, no jednoznačný. Polovica opýtaných si myslí, že Kramný je obeť, druhá polovica stojí na strane českej polície. Tá tvrdí, že Kramný svoju manželku a dcérku v Hurghade zabil. Pokiaľ ho súd uzná vinným, musí počítať s výnimočným trestom. Môže dostať až doživotie.  

Odkaz na Monikinom hrobe

Motív, ktorý by hovoril o tom, ako ženy zomreli, nie je známy. Na hrobe Moniky Kramnej sa ale v posledných dňoch objavil tajomný odkaz. Podľa medializovaných informácií tam bolo červené srdce s nápisom „Milujem ťa“. Nevedno, kto ho tam dal. Len pripomíname, že manžel Petr je vo väzbe. Je už známe, že Monika mala veľa mužských priateľov, najmä na sociálnych sieťach, ktorých jej muž nepoznal.

Monika s dcérkou Klárkou zomreli minulý rok koncom júla v hoteli v egyptskej Hurghade, kde rodina trávila dovolenku. Médiá pôvodne špekulovali, že ženy boli otrávené, neskôr sa objavili informácie, že ich mohol zabiť elektrický prúd. Kramný vinu od začiatku popiera a svoj postoj doteraz nezmenil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu