Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nové VIDEO z Janukovyčovej vily: Kufre balil tak rýchlo, že zabudol na nahotinku!

Janukovyč si vzal len to Zobraziť galériu (2)
Janukovyč si vzal len to "najpotrebnejšie" (Zdroj: youtube, twitter)

VARŠAVA - Na internete sa objavili zábery z bezpečnostných kamier vily zosadeného ukrajinského prezidenta Viktora Janukovyča, ktoré zachytávajú jeho útek v čase vyostrujúceho sa konfliktu na Ukrajine. Na doposiaľ nezverejnenom videu vidieť, ako Janukovyčovi služobníci vynášajú kufre a škatule plné cenností v expresne krátkom čase. Na jeden dôležitý kompromitujúci predmet však pozabudli.

Zatiaľ čo v Kyjeve vrcholili protivládne protesty, len pár kilometrov ďalej vtedajšia hlava štátu balila kufre a opúšťala svoju prepychovú vilu. Takmer mesiac po tom, čo náhle spustla, sa na verejnosť dostali zábery z bezpečnostnej kamery zachytávajúce Janukovyčov expresne rýchly útek.

Na videu, ktoré koluje internetom, vidieť ako služobníctvo odvolaného prezidenta sťahuje z vily do dodávok čakajúcich vonku jednu škatuľu za druhou. Medzi najdôležitejšími predmetmi, ktoré si Janukovyč stihol narýchlo zbaliť, sú najmä cenné obrazy a zlatý riad. Na možno nie až tak cenný, ale o to osobnejší obraz však pozabudli.

Vo vile ostal portrét, na ktorom zosadený prezident pózuje tak, ako ho boh stvoril. Táto chyba ho zrejme zamrzela najmä po správe, že sa mu po jeho úteku do súkromia nabúrali novinári aj zvedaví aktivisti. Tí takmer okamžite po Janukovyčovom náhlom odchode obsadili vilu a dokumentovali všetko, na čo dovideli. Nezabudli samozrejme ani na kompromitujúci obraz a nahý Janukovyč už čoskoro koloval internetom.

Nové VIDEO z Janukovyčovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube, twitter)

Pobaliť nestihol aj množstvo ďalšieho prepychu, ako exotické zvieratá, zbierku luxusných áut a motoriek, pozlátený záchod či ďalšie vzácne predmety, ktorých fotografie už zrejme poznáte.

Janukovyčov náhly útek z vily na VIDEU

Janukovyčov útek z vily

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu