Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dcéra (†17) ruského boháča sa upila na smrť: Poznáme dôvod!

Polinu zrejme zabila nešťastná láska Zobraziť galériu (2)
Polinu zrejme zabila nešťastná láska (Zdroj: standard.co.uk)

LONDÝN - Mala všetko. Bohatého otca, ktorý jej kúpil, po čom srdce zatúžilo, chodila do uznávanej súkromnej školy, mala prakticky neobmedzené možnosti. Lenže Poline Artamonovej hlavu poplietla nešťastná láska, ktorá mala veľmi smutný koniec. Dievčina kvôli nej spáchala samovraždu.

Sedemnásťročnú tínedžerku našli mŕtvu 21. januára vo svojej izbe na internáte privátnej medzinárodnej školy Bellerbys College v Greenwichi. Noc predtým vypila veľké množstvo alkoholu. Privolaní záchranári sa ju ešte pokúsili oživiť, ale už bolo neskoro.

Dcéra (†17) ruského boháča
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: standard.co.uk)

Polícia prípad vyšetruje, na smrti dospievajúcej dcéry ruského podnikateľa ale nevidí nič podozrivé. Jej známi sa domnievajú, že sa upila k smrti, pretože mala zlomené srdce. Podľa všetkého udržiavala tajný vzťah s neznámym mužom, ktorý ju nechal.

"Polina bola introvertom. Svoje pocity a emócie držala vo svojom vnútri. Urobím všetko pre to, aby som odhalil pravdu o smrti mojej dcéry," vyhlásil Igor Artamonov, ktorý si už medzičasom najal ľudí, aby mu pomohli zhromaždiť potrebné informácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu