Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Barack Obama pomáha predávať falošnú viagru: Hrozí ochrnutie penisu!

Barack Obama
Barack Obama (Zdroj: SITA)

ISLAMABAD - Pakistan môže mať Spojeným štátom všeličo za zlé - od útokov amerických bezpilotných lietadiel na svoje územie až po dolapenie Usámu bin Ládina v pakistanskom Abbottabáde.

Napriek tomu, akonáhle dôjde k takým veciam, ako je obrázok na pilulkách pre posilnenie potencie, fungujú USA ako spoľahlivá značka. A preto sa na škatuľkách s falošnou verziou svetovo presláveného lieku viagra objavil Barack Obama, ktorý napomáha ich úspešnému predaju v Pakistane, napísal spravodajský server news.com.au.

Ale to nie je všetko. Nablýskaná krabička falzifikátov predstavuje amerického prezidenta v bezchybnom smokingu a póze Jamesa Bonda aj so vztýčenou zbraňou s nasadeným tlmičom. Na inej krabičke potom usmievavý Obama dvíha palec hore v súhlasnom geste.

Plechové krabičky s modrými pilulkami na poruchy erekcie sa pašujú aj do pakistanských paštunských oblastí susediacich s Afganistanom, ktoré sú domovom časti najzarytejších moslimských extrémistov a stúpencov pakistanskej odnože hnutia Taliban.

Účinnosť predávanej napodobeniny je však pochybná. V prípade niektorých kópií zostáva účinná látka zachovaná, ale iné sú podomácky zmiešané z neznámych a potenciálne aj nebezpečných látok.

To ale nijako nebráni v ich užívaniu."Mladí ľudia berú viagru kvôli terorizmu a nezamestnanosti. Kvôli bombovým útokom sú v depresii, a to vnáša istú slabosť do ich manželského života," povedal doktor Samiullah Chán agentúre AFP.

Ďalší sa ale k užívaniu stavajú priamočiarejším spôsobom. "Pomáhajú každému, kto nemôže mať sex, predlžuje výdrž každému, kto si ju v mladosti zničil prostredníctvom masturbácie, a tak ich ľudia berú, aby vydržali pol hodiny alebo hodinu, " povedal Pakistanec Isan Ulláh.

Nájdu sa ale aj kritici. "Je veľmi zlé, že obchodníci tieto pilulky predávajú. Je to zlé a vláda by ich mala zakázať. Pri ich užívaní hrozí ochrnutie mužského pohlavného orgánu aj nôh," varoval ďalší z miestnych obyvateľov Saíd Ahma.

Pakistanci túžiaci po liekoch na podporu potencie nemajú inú možnosť, než siahnuť po falzifikátoch, pretože predaj oficiálnych prípravkov je v krajine zakázaný. Pašované tablety sa predávajú v prepočte asi za dolár za krabičku so štyrmi prášky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu