Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tehuľka z Prahy umrela počas sexu: Ženu (†46) a jej dieťa zabil orgazmus!

Nešťastná udalosť Zobraziť galériu (2)
Nešťastná udalosť (Zdroj: topky, profimedia)

PRAHA – Hovorí sa, že tehotným ženám sex prospieva. Kvôli hormonálnym zmenám môžu sexuálnu túžbu, vzrušenie a samotný orgazmus prežívať inak. Milovanie s partnerom sa však stalo osudným 46-ročnej Pražanke, ktorá bola vo vysokom štádiu tehotenstva. Pri pohlavnom styku so svojim partnerom zomrela. Pravdepodobnou príčinou bol kolaps, špekuluje sa aj nad embóliou.

Zaľúbení partneri sa rozhodli včerajšie poobedie tráviť najpríjemnejším spôsobom. Spoločné intímne chvíle však mali fatálne následky. Pri sexuálnych radovánkach zomrela 46-ročná žena vo vysokom štádiu tehotenstva.  

"Včera krátko pred 14tou hodinou sme na linku 158 prijali oznámenie o tom, že v Prahe 8 malo dôjsť k úmrtiu ženy počas pohlavného styku. Na miesto okamžite vyrazili všetky dostupné hliadky z okolia aj lekár,“ uviedla policajná hovorkyňa Hana Jeřábková. Lekár na mieste, žiaľ, len konštatoval u 46-ročnej ženy pôvodom z Ukrajiny, ktorá bola v pokročilom štádiu tehotenstva, smrť. Presnú príčinu úmrtia určí až nariadená súdna pitva.

Pár žil v Prahe, no i napriek vysokému veku ženy sa rodičia veľmi tešili na príchod svojho dieťatka. Potešenie zo sexu si neodopierali, no to sa mamičke a jej nenarodenému dieťatku stalo osudným.

Podľa informácií českých médií, žena mala pri pohlavnom styku skolabovať. Privolaným záchranárom sa už nepodarilo žene pomôcť. Pravdepodobnou príčinou smrti bolo to, že telo 46-ročnej Ukrajinky sa nedokázalo vyrovnať so vzrušením a fyzickou námahou pri sexe. Takto jej jednoducho vypovedalo služby a žena skolabovala. Okrem toho, sa ako príčina smrti spomína aj embólia.

Mnoho povier hovorí, že pri sexe budúcich rodičov je ohrozený plod v tele matky. Odborníci však tvrdia, že to nie je pravda, pretože plod je dobre chránený. Je v plodovom vaku, ktorý je naplnený plodovou vodou a takto je chránený svalmi maternice.
  
Varujú však, že vo vyššom štádiu tehotenstva je nutné brať ohľad na rastúce bruško a podľa toho pri sexe zvoliť aj primeranú polohu. Ak však žena zistí, že pri sexe eviduje akékoľvek komplikácie, mala by hneď vyhľadať pomoc gynekológa. 

  
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu