Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bohatý a šikovný: Podnikateľa uniesli pre výkupné, neuveríte, ako sa z toho dostal!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

ATÉNY – Gréckemu podnikateľovi, ktorý je majiteľom jednej z najväčších pekárenských sietí v krajine, sa podarilo presvedčiť jedného z únoscov, požadujúcich za jeho prepustenie pôvodne dva milióny eur, aby sa spoločne prihlásili na polícii. Píše o tom tlačová agentúra DPA.

Ako informoval službukonajúci policajt z okrsku v Keratei východne od Atén, dvojica tam dorazila spoločne, pričom "hovorcom" bol podnikateľ: "Počuli ste o najnovšom únose? Ja som ten unesený a toto je jeden z únoscov," citoval policajt podľa gréckych médií podnikateľa. Vozidlo šesťdesiatročného podnikateľa podľa doterajších poznatkov vyšetrovateľov zastavila v stredu trojica únoscov, ktorí obeť umiestnili do batožinového priestoru vozidla a odviezli do domu v odľahlej lokalite.

Keď tam unesený zostal na istý čas osamote s jedným z páchateľov, dokázal ho presvedčiť o tom, aby ho pustil na slobodu, potvrdil policajný dôstojník pre tlačovú agentúru DPA. Podnikateľ ho pri tom upozornil, že by si mal uvedomiť intenzívne pátranie polície po páchateľoch a fakt, že sa jeho dobrovoľné prihlásenie bude posudzovať ako poľahčujúca okolnosť pri stanovovaní trestu. Grécka polícia zadržala dnes už aj druhého z únoscov, pátranie po treťom naďalej pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu