Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Keď sa expolicajt naštve: Dôchodca zastrelil muža (†41) za smskovanie v kine!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: FB, SITA, tampa bay times)

FLORIDA - Streľbou a jedným mŕtvym skončila hádka dvoch mužov v americkom kine na Floride kvôli posielaniu SMS počas premietania. Policajta v penzii Curtisa Reevesa (71) natoľko vytočilo neslušné správanie Chada Oulsona (†41), že neovládol svoj hnev a spôsobil tragédiu. Malá dcérka sa tak už svojho ocka nikdy nedočká.

Dvojica sa dostala do sporu v pondelok počas sledovania snímky Na život a na smrť v meste Wesley Chapel severne od Tampy. Policajt vo výslužbe opakovane vyzval muža sediaceho pred sebou, aby prestal písať textové správy. Nakoniec spor vyvrcholil tak, že penzista vytiahol zbraň a muža strelil do hrude. Postrelil pri tom do ruky aj jeho manželku Nicole, ktorá sa snažila manžela chrániť.

Curtis Reeves
Zobraziť galériu (7)
Curtis Reeves  (Zdroj: FB, SITA, tampa bay times)

Nicole a Chad Oulsonovci sedeli v rade pred Reevesom a jeho manželkou, keď muž urobil osudovú chybu a vytiahol mobilný telefón, aby mohol posielať sms správy. Keď odmietol svoj telefón odložiť aj napriek niekoľkým Reevesom výzvam, ten vytiahol zbraň a do muža vypálil jeden výstrel. Druhým zranil jeho ženu. Oboch záchranári previezli do nemocnice v Tampe, kde však Chada prehlásili za mŕtveho.

Zábery z miesta činu
Zobraziť galériu (7)
Zábery z miesta činu  (Zdroj: FB, SITA, tampa bay times)

Keď sa expolicajt naštve:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FB, SITA, tampa bay times)

Reeves skončil vo väzbe.
Zobraziť galériu (7)
Reeves skončil vo väzbe.  (Zdroj: tampa bay times)

"Je úplne šialené, aby sa niečo také stalo kvôli smskovaniu," uviedol tamojší šerif Chris Nocco pre Tampa Bay Times. Podľa profilu na Facebooku žila dvojica, na ktorú expolicajt strieľal, v Land O 'Lakes a má dcéru.

Kino, v ktorom bolo počas streľby asi 25 ľudí, evakuovali, Reevesa zatkli a vzali do väzby. Zároveň ho obvinili z vraždy druhého stupňa.

Nicole, Chad a ich dcérka
Zobraziť galériu (7)
Nicole, Chad a ich dcérka  (Zdroj: FB, SITA, tampa bay times)

Nicole s Chadom.
Zobraziť galériu (7)
Nicole s Chadom.  (Zdroj: FB, SITA, tampa bay times)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu