Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Ohavný prípad z Česka: Tínedžerka (18) ubila na smrť vlastnú dcérku (†1,5)!

Tínedžerka starostlivosť o dcérku zanedbávala už od narodenia
Tínedžerka starostlivosť o dcérku zanedbávala už od narodenia (Zdroj: tn.cz)

FRÝDEK-MÍSTEK - Ako mohla? Policajti vo Frýdku-Místku prešetrujú naozaj otrasný prípad. Len 1,5-ročné dievčatko v tamojšej nemocnici podľahlo zraneniam, ktoré mu zrejme bitím spôsobila jeho vlastná matka (18). Nad krutosťou, s akou bezbranné dievčatko pripravila o život, zastáva rozum nejdenému rodičovi.

Dievčatko v nedeľu vo Frýdku-Místku podľahlo rozsiahlym zraneniam vnútorných orgánov. Doposiaľ všetko nasvedčuje tomu, že mu ich spôsobila vlastná matka. Tá podľa známych o dcérku nejavila záujem už od narodenia a pred starostlivosťou o dieťa dávala prednosť alkoholu a búrlivým večierkom.

Zatiaľ čo ona sa zabávala s priateľmi, dievčatko nechávala u známych a často sa stávalo, že sa poň niekoľko dní vôbec nevrátila. V osudný piatok, keď mala dievčatko ubiť na smrť, s ním bola v byte priateľa sama. Ten bol v tom čase v práci a po príchode domov našiel batoľa v zúboženom stave, píše portál tn.cz.

Dievčatko okamžite zaviezol do nemocnice, no v nedeľu ťažkým zraneniam podľahlo. Čo krkavčiu matku dohnalo k tak otrasnému činu, vie zrejme len ona. Podľa známych by mohlo ísť o pomstu biologickému otcovi, ktorý mal dievčatko veľmi rád. Tínedžerke teraz za vraždu dcérky hrozí až 16 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu