Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Útok 7000 nahých feministiek na kostol v Argentíne: Cirkev hovorí o akcii diabla!

Nechýbali ani obnažené devy.
Nechýbali ani obnažené devy. (Zdroj: YouTube)

SAN JUAN - Koncom novembra sa v Argentíne konalo 28. medzinárodné zhromaždenie žien a pri tej príležitosti sa niektoré feministky rozhodli, že je konečne čas dokázať svoju moc. Polonahé dievčatá preto fyzicky zaútočili na mužov brániciach katedrálu v San Juan de Cuyo, ktorí ju vraj chránili pred poškodením. Striekali na nich sprej a nechýbalo ani predvádzanie svojich telesných predností. Vo vnútri božieho stánku sa mal vtedy dokonca modliť arcibiskup so 700 veriacimi. Tamojšia cirkev hovorí, že útok pripomínal akciu diabla.

Konferencie sa zúčastnilo okolo 7000 žien, ktoré si podali približne 1500 ľudí brániacich stavbu kostola pred jej znesvätením. Tí pasívne prijímali pľuvance od žien aj ich obťažovanie. Feministky to však vyprovokovalo iba k ešte väčšej rebélii, pri ktorej pokrikovali heslá za presadenie potratov a hanlivé výrazy na adresu pápeža Františka, ktorý pochádza z Argentíny. Nakoniec spálili aj jeho vyrobenú maketu.

Heslá "Keby bol pápež žena, už by boli potraty legálne," prípadne "Odstráňte ružence z našich vaječníkov" sa niesli nepokojnou nocou.

Podľa niektorých vyčíňajúce feministky polícia nespacifikovala práve preto, že sú ženy. Veriaci si tak museli pomôcť sami a vsadili predovšetkým na tiché modlitby. Internetový portál blízky cirkvi sa však vyjadril, že celý útok pripomínal legendárne stretnutia čarodejníc, pri ktorých bol prítomný aj diabol a súvisel aj s predvádzaním nenormálnych sexuálnych praktík.

 

Video nie je vhodné pre maloletých divákov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu