Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Moslimský gang bang v Afganistane: Vojaci natočili troch mužov pri sexe s kozou!

Muž sa uspokojuje na koze Zobraziť galériu (2)
Muž sa uspokojuje na koze (Zdroj: liveleak)

KÁBUL - Infračervené kamery sa v armáde používajú na odhalenie nepriateľa a lepšiu orientáciu v teréne, keď je tma. Tie, ktoré používajú vojaci v Afganistane, však zamierili na niečo, čo predčilo aj ich najbujnejšie očakávania.

Keď vojaci v Afganistane kontrolovali nočný terén, určite nepredpokladali, že namiesto teroristov natočia totálnu zvrátenosť. Práve mapovali okolie jednej dediny, keď zrazu infračervená kamera zachytila teplo vychádzajúce z postavy v pozadí.

Po priblížení obrazu bolo vidno, že dotyčný muž stál pri skale a čosi robil. Neskôr si vojaci s hrôzou uvedomili, že pred sebou drží nejaké zviera a súloží s ním. Tým úbohým tvorom bola koza. Po chvíli sa pri nej vystriedali ďalší dvaja muži.

Moslimský gang bang v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: liveleak)

Je zjavné, že zvieraťu sexuálne chúťky Afgáncov neboli príjemné a pokúšalo sa utiecť. Zvrhlíci ale boli silnejší. Išlo očividne o moslimov, pretože si ešte pred sexom s kozou kľakli a krátko sa pomodlili. Video je síce staršieho dáta, no na internete sa objavilo len nedávno a hneď medzi užívateľmi vzbudilo veľké pohoršenie.

Moslimovia sexujú s kozou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu