Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Krásna matka (†33) si našla znamienko: Rakovina a do roka smrť!

Lianne Goslingová Zobraziť galériu (2)
Lianne Goslingová (Zdroj: Evening Gazzette)

MIDDLESBROUGH - Krásna Lianne Goslingová bola veľmi pravidelnou užívateľkou solária. Koncom minulého roka jej lekári diagnostikovali rakovinu kože. Podľa nich mala veľkú šancu na uzdravenie, no napriek tomu nedávno zomrela. Rodina si myslí, že jej smrti sa dalo zabrániť.

Neblahé účinky umelého slnka na ľudský organizmus sú už každému dobre známe. Určite o nich vedela aj tridsaťtriročná Lianne, svoje návštevy solária však aj tak neobmedzila. Krátko pred Vianocami si všimla podozrivé materské znamienko nad obočím. Lekár potvrdil jej najhoršie obavy - išlo o malígny melanóm (zhubný nádor kože, pozn. red.).

Znamienko pacientke odstránili a zdalo sa, že sa plne uzdraví. Nádor sa ale bohužiaľ rozšíril do čeľuste, pľúc aj pečene. Dvojnásobná matka zomrela koncom októbra v hospici. Jej rodičia Robert a Glenda sú presvedčení o tom, že príčinou jej smrti bolo solárium. Chcú preto pred jeho rizikami varovať ostatných.

Lianne so svojimi synmi, dvojičkami Samom a Ryanom
Zobraziť galériu (2)
Lianne so svojimi synmi, dvojičkami Samom a Ryanom  (Zdroj: Evening Gazzette)

"Našu milovanú dcéru zabilo solárium. Potvrdili nám to aj doktori z Univerzitnej nemocnice v Middlesbrough, v ktorej sa liečila. Ak tento príbeh zachráni čo i len jeden život, potom jej smrť nebola zbytočná," vyhlásil Robert pre denník Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu