Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krvavá študentská oslava: Päť mladých ľudí na nej dobodali!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wikia.com)

CALGARY – Päť mladých ľudí zomrelo v kanadskom Calgary na oslave, ktorá sa konala v dome v blízkosti tamojšej univerzity. Oznámila to dnes polícia, ktorá neďaleko miesta činu zatkla jedného podozrivého. Príčiny a okolnosti incidentu kriminalisti vyšetrujú.

Podľa hovorkyne calgarskej polície Emmy Pooleovej policajti tri obete našli v dome a ďalší dvaja ťažko zranení zomreli v nemocnici. Išlo o štyroch mužov a ženu, ktorým bolo okolo 20 rokov. Cez 20 rokov je aj mužovi, ktorého polícia zatkla pár desiatok minút po objavení pobodaných za pomoci policajných psov.

Agentúra AP uviedla, že dom si podľa susedov prenajali študenti miestnej univerzity pre každoročný večierok na záver akademického roka. Párty sa konala v pondelok a študentské noviny The Gauntlet na ňu pred dvoma týždňami pozývali v článku nazvanom "Bude to masaker", poznamenala agentúra.

Pooleová však súvislosť medzi krvavým večierkom a študentskou párty nepotvrdila. "Zatiaľ iba vieme , že išlo o domáci večierok," uviedla policajná hovorkyňa 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu