Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Netvora Castra našli v cele mŕtveho: Zomrel pri masturbácii, rovnako ako Carradine z Kill Bill!

Castro a Carradine zomreli rovnakou smrťou
Castro a Carradine zomreli rovnakou smrťou (Zdroj: SITA, Topky)

CLEVELAND - Únosca troch žien z ​​amerického Clevelandu Ariel Castro podľa všetkého nespáchal vo väzení samovraždu, ale sa udusil pri extrémnej autoerotickej praktike. Pôvodný záver pritom tvrdil, že muž odsúdený na doživotie sa vo svojej cele začiatkom septembra obesil.

Keď Castra objavili mŕtveho, mal nohavice stiahnuté k členkom, čo podľa správy ohijského úradu pre rehabilitáciu a nápravu (DRC) naznačuje možnosť, že zomrel v dôsledku extrémnej masturbačnej praktiky zvanej autoerotická asfyxia. Pri nej človek pomocou škrtenia alebo dusenia bráni okysličovaniu vlastnej krvi a mozgu, čím dosahuje pocitu sexuálneho uspokojenia. Týmto spôsobom zomrel aj herec David Carradine, ktorý sa preslávil seriálmi o bojových umeniach a taktiež spevák austrálskej skupiny INXS, Michael Hutchence.

V správe sa píše, že odsúdený netrpel samovražednými sklonmi a nenechal list na rozlúčku, z čoho sa dá usudzovať, že sa mohol uškrtiť neúmyselne v dôsledku tejto nebezpečnej praktiky. Sám sa počas súdneho procesu označil za chorého a tvrdil, že je chorobne závislý na sexe.

Správa uvádza, že dozorcovia v posledných šiestich hodinách pred Castrovou smrťou vynechávali pravidelné kontroly jeho cely, ktoré mali vykonávať každú polhodinu. Potom falšovali kontrolné záznamy. Z kamerových záznamov vyplýva, že vynechali počas popoludnia a večera pred väzňovou smrťou najmenej osem kontrol.

Castro až do mája tohto roku zadržiaval vo svojej pivnici tri mladé ženy, ktoré uniesol v rokoch 2002 až 2004. Dievčatá zvykol držať v reťaziach, opakovane ich týral a sexuálne zneužíval. S jednou dokonca splodil potomka, ďalšie opakovane donútil k potratu. Súd ho poslal za mreže na doživotie plus 1000 rokov.

Arielove činy vyšli najavo, keď sa za pomoci jedného zo susedov podarilo utiecť jednej zo žien, ktorá zavolala na tiesňovú linku. O dva dni neskor muža zatkli. Castro pracoval ako vodič školského autobusu až do vlaňajška, kedy bol prepustený kvôli opakovaným disciplinárnym priestupkomm. Dom, v ktorom tínedžerky väznil, spolu s dvoma susednými domami zbúrali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu