Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásnu blondínu policajti ponížili tak, ako nikdy v živote: VIDEO zásahu donaha!

Policajtov usvedčili zábery z bezpečnostnej kamery
Policajtov usvedčili zábery z bezpečnostnej kamery (Zdroj: chicagotribune.com,Youtube)

ILLINOIS - Toto už naozaj prehnali! Dana Holmes z amerického štátu Illinois sa rozhodla podať žalobu na policajtov, ktorí ju po zadržaní kvôli jazde pod vplyvom alkoholu ponížili tak, ako ešte nikto v živote. Neprimeranú brutalitu mužov zákona zachytila aj bezpečnostná kamera, ktorej zábery sa začali šíriť internetom a vinníkov pravdepodobne pripravia o miesto.

Dana tvrdí, že policajti ju bezdôvodne vyzliekli donaha a nechali nocovať v tesnej cele bez okien. "Dúfam, že prídu o prácu. S nikým by takto nemali zaobchádzať," povedala pre stanicu ABC v Chicagu. Všetko to začalo 18. mája, keď policajti v Marseilles zastavili Danu pre rýchlu jazdu. Nakoniec sa však ukázalo, že bola aj pod vplyvom alkoholu, čo vysvetlila tým, že bola s priateľom na svadbe a on bol príliš opitý na to, aby mohol sadnúť za volant.

Policajti jej údajne namerali až trojnásobok zákonného limitu alkoholu v krvi. Bola preto na mieste zatknutá a prevezená na stanicu do LaSalle County, kde bezpečnostné kamery zachytili, ako sa stala obeťou nevídanej policajnej brutality. Zadržanú ženu najprv policajtka prehľadala, aby zistila, či u seba nemá drogy či zbraň.

Keď jej však ohmatávala nohy a Dana jednu z nich zdvihla do vzduchu, prítomní policajti sa na ňu z nepochopiteľných dôvodov vrhli a zvalili ju na zem. "Bola som vydesená. Cítila som sa byť taká bezmocná," spomína si na chvíle hrôzy. Danu pacifikovali až traja muži a jedna žena, nasadili jej putá a odvliekli ju do stiesnenej cely bez okien.

Ako ukazujú zábery z bezpečnostnej kamery nainštalovanej v miestnosti, Danu najprv uložili na studenú zem, a potom ju začali vyzliekať donaha. Keď už na sebe nemala ani kúsok oblečenia, nechali ju v cele asi dve minúty mrznúť. Neskôr jej doniesli deky a v policajnej "samotke" strávila noc. "Ležala som tam a plakala," opisuje. Policajti tvrdia, že Dana sa ich snažila nohou zdvihnutou do vzduchu kopnúť, a preto proti nej zakročili.

Podľa zákona, ktorý v Illinois upravuje právomoci mužom zákona, môžu policajti zadržaného vyzliecť donaha len v tom prípade, že existuje podozrenie, že má pri sebe zbraň či drogy. Zákon tiež hovorí, že osoba môže byť prehľadávaná len príslušníkom rovnakého pohlavia, čo v prípade Dany dodržané nebolo. Polícia v LaSalle County sa k incidentu odmietla vyjadriť.

Dana je presvedčená o tom, že jej občianske práva boli porušené a je odhodlaná bojovať za spravodlivosť. Čo sa jej obvinenia zo šoférovania pod vplyvom alkoholu týka, keďže sa priznala, dostala iba podmienku.

Policajti vyzliekli Danu donaha

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu