Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Modelka dohnala manžela do hrobu: Pri hádke kvôli diéte havarovali, on zomrel!

Paul nehodu neprežil. Zobraziť galériu (3)
Paul nehodu neprežil. (Zdroj: facebook, birmingham mail)

LONDÝN - Vyšetrovanie tragickej aprílovej autonehody v anglickom Rushalle prinieslo prekvapivé závery. Paul Graham (†49) prešiel so svojím Chryslerom Crossfire do opačného pruhu a čelne sa zrazil s Peugeotom 307 kvôli hádke so svojou manželkou Denisou, ktorá ako modelka držala diétu a odmietala ísť na kari jedlo. Vytočený muž prestal venovať pozornosť vozovke a spôsobil haváriu, pri ktorej sám zahynul.

Graham sa vracal domov z basketbalového tréningu, keď sa medzi ním a jeho očarujúcou partnerkou strhla búrlivá hádka kvôli večeri. Denisa vyšetrovateľom povedala, že mala v pláne vybrať si "vlastný druh stravy", čo manžela poriadne napajedilo. Otočil sa k nej a z lona jej na podlahu zhodil mobil aj kabelku. "Ďalšia vec, ktorú si pamätám, bolo, že sme sa dostali do kolízie a svetlo pred tým, než som stratila vedomie. Spomínam si, že som ho videla bezvládne ležať s hlavou na volante. Môj dovtedajší svet sa jednoducho rozpadol a ja som prišla o svoju životnú lásku," uviedla Denisa.

Paul a Denisa boli manželmi menej ako rok.
Zobraziť galériu (3)
Paul a Denisa boli manželmi menej ako rok.  (Zdroj: facebook, birmingham mail)

Grahamova matka Lola (74) sa nechala počuť, že jej nevesta pracovala pre modelingovú agentúru a večne bola na nejakej diéte. Podľa nej jej syn pred tréningom nikdy nejedával, takže musel byť určite hladný. Považuje ho však za pozorného vodiča, ktorý miloval kari, a tak sa zákonite musel dostať so svojou manželkou udržujúcou si štíhlu postavu do sporu. "Sme presvedčení, že táto hlúpa hádka pravdepodobne kvôli jedlu, vznikla kvôli nej, ale ona prežila a náš syn nie," dodal Paulov otec Edward (74).

Denisa a Paul sa zosobášili pred menej ako rokom. Modelka utrpela pri nehode zranenia nôh a chodidiel, jej manžel však zrážku neprežil a zanechal po sebe 22-ročnú dcéru z predchádzajúceho vzťahu. Podľa polície ani jeden z dvojice nebol pripútaný. Posádku Peugeotu previezli taktiež do nemocnice, ale nemala žiadne vážne zranenia. Paulovi v krvi nezistili drogy, ani alkohol a koroner stanovil ako príčinu smrti masívny hemotorax - hromadenie krvi v pleurálnej dutine a prasknutie aorty spôsobené nehodou. Informoval portál dailymail.co.uk.

Modelka dohnala manžela do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: facebook, birmingham mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu