Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Horor: Malá školáčka pred odchodom do školy našla svoju mamičku mŕtvu!

Kirsty so svojou dcérkou
Kirsty so svojou dcérkou (Zdroj: FB)

ESSEX - Školský rok sa začal len nedávno. Pre rodičov, ako aj pre samotných prváčikov, ide o veľkú zmenu. Rodičia sa tešia na úspechy svojich detí a deti sa vyrovnávajú so svojou novou úlohou. Matka malej školáčky v Anglicku sa ale z úspechov svojej dcérky radovala len pár hodín. Na druhý deň, čo dcéru po prvýkrát odviedla do školy, ju pravdepodobne zavraždil jej priateľ. Mŕtvu mamičku našla dcérka.

Otrasný šok zažila dcérka po tom, čo našla svoju mamku bez známok života. Kirsty Humphreyová (†32) sa ešte v deň, keď jej dcérka prvýkrát nastúpila do školy, chválila na sociálnej sieti. Jej radosť z malej školáčky však netrvala dlho, na druhý deň ráno ju dcérka našla mŕtvu. Nepomohli už ani privolaní záchranári.

Podozrivým z tohto činu je Mark Paul Czapl, Kirstyin priateľ. Polícia ho zadržala už niekoľko hodín po tragédii. Jeden zo susedov pre denník Daily Mail uviedol, že ešte v utorok popoludní ich videl spoločne sa smiať. Mark s dievčatkom aj žartoval.

Nikto z ich okolia nedokáže obrovskú tragédiu pochopiť. Rodina, priatelia, ale aj známi sú v šoku. Kirsty vraj bola ukážková matka.

Podozrivý 24-ročný Mark Paul Czapl je v súčasnosti vo väzbe. Polícia ho zatkla približne štyri hodiny po tragédii pre podozrenie z vraždy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu