Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Strašná smrť: Túlaví psi sa vrhli na bratov, jedného (†4) roztrhali!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: themost10.com)

BUKUREŠŤ - Svorka túlavých psov v pondelok v Bukurešti dohrýzla na smrť štvorročného chlapca. Ten sa hral so svojím o dva roky starším bratom v jednom z parkov rumunskej metropoly pod dohľadom matky. Žena sa však v nestráženom okamihu vzdialila, čo sa stalo osudným mladšiemu zo synov.

Na obe bezbranné deti znenazdania zaútočilo niekoľko túlavých psov. Starší z chlapcov vyšiel z hrozného zážitku "len" s uhryznutím do nohy, jeho brat bohužiaľ následkom ťažkých zranení podľahol.

Rumunské hlavné mesto má už desiatky rokov vážne problémy s desaťtisícmi psov, ktorí nemajú žiadneho pána. Časť verejnosti je pre ich odchyt a utratenie. Ochrancovia zvierat sú ale zásadne proti. Túlavé psy navyše kŕmia, aj keď im za to hrozí pokuta.

Nikomu sa doteraz nepodarilo nájsť riešenie tejto ťažkosti. Len vlani tieto zvieratá pohrýzli v Bukurešti 16 000 ľudí. V roku 2006 zabil zúrivý pes japonského podnikateľa neďaleko úradu vlády. Ďalšou obeťou sa stala v roku 2011 žena, ktorú napadla a roztrhala svorka v areáli jednej nemocnice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu