Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Policajt si tajne filmoval ženy pri sexe: Aha, ešte stále som kanec!

Marc Osborn Zobraziť galériu (2)
Marc Osborn (Zdroj: Facebook)

SYDNEY - Austrálsky policajt Marc Osborn (42) určite poznal zákony, ale aj tak mu súkromie jeho obetí zjavne nič nehovorilo. Ženy, s ktorými mal sex, si totiž tajne nahrával a zábermi sa dokonca chválil aj pred svojimi kolegami. Po tom, čo ho súd v troch prípadoch uznal vinným, niektoré účastníčky pojednávania v sále začali tlieskať.

Podľa obžaloby Osborn tajne nakrútil tri ženy, s ktorými sa stretol na internete, pri sexe v jeho spálni pomocou tajne umiestnenej kamery. Najpikantnejšie časti nahrávky si potom stiahol do svojho iPadu a ukazoval ich svojim kolegom, ktorí ich zase poskytli súdu.

Obžaloba tvrdí, že Osborn zneužil aj svoju autoritu tým, že ženám povedal, kde pracuje a oni mu preto verili. Policajt sa na súde vyjadril, že sex natáčal preto, aby svojim mladším kolegom mohol ukázať, že aj "starý chlapík to ešte stále dokáže". Na jednom filme dokonca žmurkol do kamery.

Sudca zatiaľ odročil prípad na 26. septembra. Osborn zostáva suspendovaný bez nároku na plat. "Ide o anomáliu v policajnej kultúre a niečo také sa u nás netoleruje," vyjadril sa hovorca polície pre portál news.com.au.

Policajt si tajne filmoval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu