Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Francúzska polícia vyšetruje záhadnú rodinnú drámu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

PEPIGNAN/PARÍŽ - Šokujúci zvrat priniesol dnešný deň v prípade záhadného zmiznutia 53-ročnej matky a jej 19-ročnej dcéry z francúzskeho Perpignanu spred viac ako troch týždňov. Otca rodiny totiž našli na jeho pracovisku obeseného.

V listoch, ktoré zaslal príslušník Cudzineckej légie na rozlúčku príbuzným i známym, uviedol, že už nedokázal žiť s podozreniami vnášanými voči jeho osobe. Práve jeho totiž vyšetrovatelia vnímali ako jedného z možných vinníkov zmiznutia oboch žien. Manželia sa podľa mužových slov chystali na rozchod.

Prokuratúra sa k hodnovernosti listov zaslaných mužom nevyjadrila. Potvrdila však, že vyšetrovanie prípadu pokračuje, uviedla tlačová agentúra DPA.

Muž pôvodne vypovedal, že jeho manželka a dcéra odišli z bydliska 14. júla s tým, že cestujú do Toulouse. Dcéra sa pritom chystala na budúcu nedeľu do kvalifikačného kola súťaže krásy Miss Francúzsko v provincii Roussillon. Od zmiznutia dvojice sú mobilné telefóny oboch nezvestných žien vypnuté, na ich bankových kontách nezaznamenali žiadny pohyb.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu