Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Syn renomovaného profesora sa priznal k vražde: Mladú Češku bodol 15-krát

Brit nad vraždou nevinnej dievčiny neprejavil ani štipku ľútosti Zobraziť galériu (2)
Brit nad vraždou nevinnej dievčiny neprejavil ani štipku ľútosti (Zdroj: www.thecomingcrisis.blogspot.sk)

SAN JOSÉ - Brit (21) sa v Kostarike priznal k vražde mladej Češky, ktorá bola v decembri 2011 dobodaná vo svojom stane v blízkosti kostarickej-nikaragujskej hranice. Alfredovi Saundersovi teraz hrozí 25 rokov väzenia. Informoval o tom britský denník The Sun.

Saunders sa po 18 mesiacoch vo väzbe priznal k tomu, že 15 bodnými ranami usmrtil na ekofarme blízkosti mesta Finca La Libertad neďaleko hraníc s Nikaraguou vtedy dvadsaťdvaročnú Češku. Nad svojím činom však na súde neprejavil ani trochu ľútosti.

Interpol pritom už pred Saundersovou cestou do Kostariky, kam sa Brit dostal z Nikaraguy na Vianoce, vydal kvôli jeho potenciálne nebezpečnej povahe varovanie, v ktorom ho opísal ako "násilného jedinca", ktorý môže vykonať barbarský čin.

Syn renomovaného britského profesora je podľa Interpolu duševne chorý a v minulosti spáchal niekoľko trestných činov vrátane sexuálneho útoku. Podľa súdu si po vynesení rozsudku odpyká svoj ​​trest vo väznici s najprísnejšou ostrahou.

Saundersa nechal na usadlosti prespať jej majiteľ, ktorému sa uľútostilo mladíka bez takmer akéhokoľvek vybavenia, a tak mu požičal svoj ​​stan. Podľa svedkov na farme Saunders obťažoval niekoľko žien, než sa vrhol na Češku, ktorá podľa svojich priateľov prišla zo štúdia v Miami vykonávať do oblasti výskum.

Brita zadržala zakrvaveného po čine trojčlenná britská rodina, ktorá na mieste tiež nocovala a ktorá krátko predtým začula výkriky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu