Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Špekulácie o motíve brnianskeho monštra: Pomsta za ukradnuté dedičstvo!

Dahlgren zabíjal v tomto rodinnom dome Zobraziť galériu (2)
Dahlgren zabíjal v tomto rodinnom dome (Zdroj: FB)

BRNO - Okolo beštiálnej vraždy rodiny v Brne, ktorá šokovala nielen Česko, ale aj celý svet, sa vynárajú stále nové šokujúce fakty. Najnovšie sa na verejnosť dostal pravdepodobný motív údajného vraha Kevina Dahlgrena (21) z Kalifornie, ktorý mal v máji chladnokrvne pripraviť o život svojich štyroch rodinných príbuzných. Podľa všetkého, boli za jeho otrasným činom peniaze!

Skutočný motív Dahlgrena polícia doposiaľ nepozná, no objavili sa špekulácie o tom, že za vraždou štvorčlennej rodiny v Brne, by mohla byť túžba po bohatstve. Jeho obete sesternica Veronika H. (†46), jej muž Martin (†50) a ich synovia Filip (†23) a David (†17) mali podľa českého Blesku pre niekoľkými rokmi získať slušné dedičstvo, o ktoré sa mali podeliť s Dahlgrenovou rodinou. Tá však údajne obišla na krátko.

"A pokiaľ o tom mladík z USA vedel už ako dieťa, mohlo uňho dôjsť po hádke so sestrenicou Veronikou ku skratu a rozhodol sa premyslene konať so zbraňou v ruke, " myslí si anonymný zdroj. Dahlgren mal členov rodiny vraždiť postupne, ako prichádzali domov a neskôr sa pokúsil ich telá podpáliť. Polícia ho nakoniec dolapila až na letisku vo Washingtone, kam sa vybral hneď po brutálnom čine.

Rodinný dom v Brne, v ktorom Američan zabíjal, vlastnila jeho sesternica Veronika H. Pozemky kúpila učiteľka základnej školy ešte v roku 2000 od dvoch senioriek za vyše milión korún. Je možné, že časť peňazí, z ktorých si postavili veľký rodinný dom, bola z dedičstva, o ktoré mala byť Dahlgrenova rodina ukrátená.

K tomuto domu sa mala rodina dostať aj vďaka dedičstvu.
Zobraziť galériu (2)
K tomuto domu sa mala rodina dostať aj vďaka dedičstvu.  (Zdroj: Youtube, Google)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu