Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dráma v Budapešti: Pacient ušiel zo sanitky a skočil do rozvodneného Dunaja!

Budapešť, počas povodní dva pokusy o samovraždu skokom do rieky. Zobraziť galériu (2)
Budapešť, počas povodní dva pokusy o samovraždu skokom do rieky. (Zdroj: index.hu)

BRATISLAVA - Maďarská metropola popri povodňovej situácií zažila aj sériu ľudských drám. Počas dopravnej zápchy tam zo sanitky vybehol človek, ktorý skočil do Dunaja. Nebol pri tom sám, o vlastný život sa usiloval aj ďalší Maďar.

V Budapešti behom desiatich minút skočili do Dunaja dvaja muži. Ako informuje index.hu, jeden z nich sa pravdepodobne rozhodol ujsť zo sanitky, ktorá uviazla v zápche na moste Slobody. Vyliezol na zábradlie a hodil sa do vody. Prúd jeho telo  unášal smerom k Petőfiho mostu. Polícia, záchranka aj hasiči mu chceli pomáhať z brehu, až po niekoľkých minútach sa objavil policajný motorový čln. Muža sa podarilo zachrániť.

Budapešť, počas povodní dva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: index.hu)

Policajná hliadka, privolaná k prípadu na moste Slobody, si všimla že aj z Reťazového mosta sa chystá niekto zoskočiť. Za krátky čas ho z vody vytiahli. Podľa výpovedí neexistuje žiadna súvislosť medzi dvoma prípadmi. Dva pokusy o samovraždu sa stali úplne nezávisle od seba. Obaja muži zrejme utrpeli pomliaždeniny, podozrenia sú aj na vnútorné zranenia. Hospitalizovaní boli v stabilizovanom stave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu